Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8711A
Categorie
Textiles which can be used in printers to print designs and text onto them.
printbaar textiel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 75699
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:22:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Collector Satin Canvas 400 g/m² (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel :
De korte redactionele beschrijving van HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel

HP Collector Satin Canvas, 400 gr/m², 1524 mm x 15,2 m
Meer>>>

HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel.
HP Collector Satin Canvas is een zwaar, flexibel materiaal dat gemakkelijk af te werken is. U produceert duurzame satijnglans prints van museumkwaliteit en beperkt de hoeveelheid afval door het zeer consistente basisweefsel van dit satijnglans canvas.

Produceer schitterende resultaten van museumkwaliteit, print na print, met HP Collector Satin Canvas. Meer mogelijkheden dankzij het grotere kleurbereik. Minder afval door een consistenter basisweefsel en een gladde, helderwitte satijnglans finish.Uw kunstwerken doorstaan de tand des tijds. HP Collector Satin Canvas en originele HP pigmentinkt produceren prints die lang meegaan – ruim 200 jaar binnenshuis, buiten direct zonlicht[1], ruim 1 jaar in een etalage, zonder laminering[2].Originele HP media worden samen met HP Designjet printers ontwikkeld voor probleemloze printprestaties. Er is keus uit tal van compatibele laminaten. U kunt HP ICC-profielen gebruiken en dit flexibele materiaal rekken, vouwen en monteren zonder dat er barstjes in de afbeelding verschijnen.
Korte samenvatting HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel:
Deze korte samenvatting van de HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft)
Lange samenvatting HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel :

HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Collector Satin Canvas 1524 mm x 15.2 m (60 in x 50 ft) Satijn printbaar textiel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
400 g/m²
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
30 - 70 procent
Droogrtijd printermedia
5 min.
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Glansniveau printermedia
7
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Satijn
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
98 procent
Technische details
Land van herkomst
Country where the device is made.
VS
Core diameter
5,08 cm
Zuurvrij
Yes
Watervastheid printermedia
Water resistant
Laminering printermedia
Indicates a need for media lamination to provide waterfastness
Yes
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
125
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
95%
Core formaat
2
Gewicht verpakking (imperiaal)
23.4
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
X