Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8706A
Categorie
Textiles which can be used in printers to print designs and text onto them.
printbaar textiel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 108000
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 10:11:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Artist Matte Canvas 380 g/m² (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
HP Artist Matte Canvas 380 gr/m² (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel :
De korte redactionele beschrijving van HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel

HP Artist Matte Canvas, 380 gr/m², 1067 mm x 15,2 m
Meer>>>

HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel.
HP Artist Matte Canvas is ideaal om kunstreproducties en foto's van hoge kwaliteit te printen. Maak voordelig duurzame prints op dit mid-grade canvas. Gemakkelijk verwerkbare, snel-drogende prints met een korte afwerkingstijd.

Geef fotovergrotingen en reproducties een natuurlijke, artistieke uitstraling. Produceer artistieke prints met een schitterende weergavekwaliteit en accurate kleuren op het helderwitte, matte oppervlak met de fijne structuur van dit betaalbare Canvas.Produceer prints die de tand des tijds doorstaan. HP Artist Matte Canvas en originele HP inkt produceren prints met een uitstekende beeldstabiliteit die lang meegaan – ruim 200 jaar binnenshuis, buiten direct zonlicht[1], ruim 3 jaar in een etalage, zonder laminering[2].Originele HP printing media worden samen met HP Designjet printers ontwikkeld voor probleemloze printprestaties. Dit stevige canvas is gemakkelijk te verwerken. Er is keus uit een groot aantal compatibele laminaten.
Korte samenvatting HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel:
Deze korte samenvatting van de HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft)
Lange samenvatting HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel :

HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Artist Matte Canvas 1067 mm x 15.2 m (42 in x 50 ft) Mat printbaar textiel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
6,77 kg
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Gewicht printermedia
380
Temperatuur, in bedrijf
15 - 30 °C
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Land van herkomst
VS
Technische details
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
127 x 124 x 1118 mm
Core diameter
5,08 cm
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
120
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
92%
Core formaat
2
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
X