Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8676A
Categorie
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
matwitte films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 65869
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 nov 2017 06:33:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Universal Adhesive Vinyl (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film :
De korte redactionele beschrijving van HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film

HP Universal Adhesive Vinyl, 290 gr/m², 914 mm x 20 m
Meer>>>

HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film.
Een economisch zelfklevend vinyl voor dagelijks gebruik dat ideaal is voor binnen- en buitentoepassingen. HP Universal Adhesive Vinyl is gemakkelijk te gebruiken voor duurzame, opvallende displays.

HP Universal Adhesive Vinyl is een uiterst veelzijdig materiaal dat compatibel is met een tal van HP Designjet printers, inkt- en laminaatsoorten om in uiteenlopende behoeften te voorzien.HP Universal Adhesive Vinyl produceert uitzonderlijk duurzame prints die zelfs onder de zwaarste omstandigheden lang meegaan.HP Universal Adhesive Vinyl is gemakkelijk te gebruiken en te verwerken voor snelle productie, verwerking en bevestiging op diverse oppervlakken.
Korte samenvatting HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film:
Deze korte samenvatting van de HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft)
Lange samenvatting HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film :

HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Universal Adhesive Vinyl 914 mm x 20 m (36 in x 66 ft) matwitte film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
290 g/m²
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
6,97 kg
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Land van herkomst
Country where the device is made.
Zwitserland
Technische details
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
974 x 120 x 130 mm
Core diameter
5,08 cm
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
97%
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
88
Core formaat
2
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
X