Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
C4100
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8110B#353
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10800
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 jun 2006
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Standaard één jaar hardwaregarantie.
Lange productnaam HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm

HP Photosmart C4180 all-in-one printer, scanner, copier
Meer>>>

HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm.
De HP Photosmart C4180 all-in-one printer, scanner, copier serie is bedoeld voor creatieve gezinnen en andere thuisgebruikers die een veelzijdige all-in-one met gebruiksvriendelijke fotofuncties zoeken voor creatieve projecten, het delen van foto's en schoolwerk.

Kenmerken

- All-in-one met baanbrekende snelheid voor foto's en documenten en betrouwbare prestaties.

- Schitterende foto's bewerken en printen met ingebouwde tools en een 6,1-cm kleurendisplay.

- Realistische foto's die lang meegaan en tekstdocumenten van laserkwaliteit.
Korte samenvatting HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier, Inkjet, Colour printing, Colour copying, Colour scanning, 100 vel, Direct printen
Lange samenvatting HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm :

HP Photosmart Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Colour printing. Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 5,6 ppm. Kopiëren: Colour copying, Scannen: Colour scanning. Optische scanresolutie: 2400 x 4800 DPI. Standaard invoercapaciteit: 100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 50 vel. Direct printen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart C4180 All-in-One Printer, Scanner, Copier Inkjet 8.5ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X