Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7948EE#231
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 31313
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:34:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de periode.
e: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete gegevens uw dealer of: /support/inkjet_Mogelijk hebt u naast de van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge

HP 343 serie foto starterpack, 60 vel/10 x 15 cm met Vivera inkt
Meer>>>

HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge.
Met het HP 343 serie foto starterpack, dat een HP Vivera drie-kleuren inktcartridge en 60 vel 10 x 15 cm HP Premium fotopapier bevat, beschikt u over alles wat u nodig hebt om thuis probleemloos foto's te printen.
Korte samenvatting HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm
Lange samenvatting HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge :

HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 343 Series Photo Starter Pack-60 sht/10 x 15 cm inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Czech Republic 1 distributor(s)
X