Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7942AE#241
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28090
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 okt 2017 01:38:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de periode.
e: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete gegevens uw dealer of: /support/inkjet_Mogelijk hebt u naast de van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge

HP 57 serie Foto Value Pack, 60 vel/10 x 15 cm plus tab
Meer>>>

HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge.
Thuis heel voordelig 10 x 15 cm kleurenfoto'''''''s van professionele kwaliteit printen. HP Fotopacks bevatten alles wat u nodig hebt – inkt en papier in één pak – om gemakkelijk thuis foto'''''''s van professionele kwaliteit te printen; u hoeft alleen de foto toe te voegen[1].
Korte samenvatting HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab
Lange samenvatting HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge :

HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 57 Series Photo Starter Pack-60 sht/10x15 cm plus tab inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X