Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q7942AE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7942AE#231
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30865
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 okt 2017 23:31:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de garantieperiode.HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge

HP 57 serie Foto Value Pack, 60 vel/10 x 15 cm plus tab
Meer>>>

HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge.
Thuis heel voordelig 10 x 15 cm kleurenfoto'''''''s van professionele kwaliteit printen. HP Fotopacks bevatten alles wat u nodig hebt – inkt en papier in één pak – om gemakkelijk thuis foto'''''''s van professionele kwaliteit te printen; u hoeft alleen de foto toe te voegen[1].

Alle supplies die u nodig hebt om thuis tot 60 10 x 15-cm foto’s te printen. Het pak bevat inkt, papier en HP Image Zone Express software om foto's te bewerken en te verbeteren – bijsnijden, inzoomen of rode ogen verwijderen – voordat ze worden geprint.Inkt en papier zijn gecombineerd in één voordelig product waarmee u thuis handig kleurenfoto's van professionele kwaliteit kunt printen. Thuis gemakkelijk foto's van labkwaliteit printen – heel voordelig.Direct plezier van uw foto's dankzij de mogelijkheid om thuis foto's van labkwaliteit te printen. Gemakkelijk thuis foto's bewerken en printen om te bewaren of te delen. Kleurrijke, briljante foto's printen met de uitstraling van vakafdrukken.
Korte samenvatting HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q7942AE, Cyaan, Magenta, Geel, Inkjet, 5 - 95 procent, -15 - 35 °C, 15 - 35 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge :

HP Q7942AE. Printkleuren: Cyaan, Magenta, Geel, Printtechnologie: Inkjet. Breedte verpakking: 126 mm, Diepte verpakking: 62 mm, Hoogte verpakking: 211 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q7942AE Cyaan, magenta, Geel inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Cyaan, Magenta, Geel
Aantal
The number of products there are.
1
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-15 - 35 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
126 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
62 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
211 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
426 g
X