Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q7897A grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q7897A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7897A
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 113984
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 nov 2017 21:09:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q7897A grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Q7897A grootformaatmedia

HP Papier met coating, 95 gr/m², 458 mm x 45,7 m
Meer>>>

HP Q7897A grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q7897A grootformaatmedia.
HP Inkjetpapier met coating is een voordelig helderwit papier dat afdrukken met accurate kleuren voor dagelijkse toepassingen, proefdrukken en concepten produceert. Het is ideaal voor illustraties en afbeeldingen met geringe inktdichtheid.

HP Inkjetpapier met coating produceert consistente kleurenafdrukken, plakproeven en scherpe zwarte lijntekeningen. Dit flexibele, economische witte papier is ideaal voor illustraties en afbeeldingen met geringe inktdichtheid.HP Inkjetpapier met coating is een voordelige keus voor prints van hoge kwaliteit, het wordt geleverd in losse vellen en op rollen voor diverse printbehoeften.HP Inkjetpapier met coating met een matte finish en een korte droogtijd produceert telkens opnieuw uitzonderlijk consistente resultaten.
Korte samenvatting HP Q7897A grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Q7897A grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q7897A, 45,7 m, 14,7 cm (5.8"), Duitsland, 15 - 35 °C, 15 - 35 °C, 20 - 80 procent
Lange samenvatting HP Q7897A grootformaatmedia :

HP Q7897A. Maximum rollengte: 45,7 m, Maat: 14,7 cm (5.8"), Land van herkomst: Duitsland. Afmetingen (BxDxH): 510 x 147 x 135 mm, Gewicht: 1,86 kg, Afmetingen verpakking (BxDxH): 510 x 147 x 135 mm. Aantal per pallet: 70 stuk(s), Core diameter: 5,08 cm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q7897A grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Maximum rollengte
45,7 m
Maat
Physical dimension.
14,7 cm (5.8")
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
95 g/m²
Land van herkomst
Country where the device is made.
Duitsland
Prestatie
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
15 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95 °F
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
510 x 147 x 135 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,86 kg
Gewicht en omvang
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
510 x 147 x 135 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,86 kg
Gewicht pallet
145,2 kg
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1150 x 760 x 1100 mm
Afmetingen verpakking (B x D x H)
147,3 x 510,5 x 134,6 mm (5.8 x 20.1 x 5.3")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
759,5 x 1149,9 x 1099,8 mm (29.9 x 45.3 x 43.3")
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
70 stuk(s)
Core diameter
5,08 cm
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
90
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
110
Core formaat
2
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
X