Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Color LaserJet 2605 Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7821A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780302822 show
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30055
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:13:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Service (postGratis telefonische support voor installatie en probleemoplossing tijdens de garantieperiode in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific; optioneel HP Care Pack voor 3 jaar on-site respons op de volgende werkdag; optioneel HP Care Pack voor 3 jaar on-site exchange op de volgende werkdag; optioneel HP Care Pack voor 1 jaar post-warranty, on-site respons op de volgende werkdag; optioneel HP Care Pack voor 1 jaar post-warranty, on-site exchange op de volgende werkdag
Lange productnaam HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4

Color LaserJet 2605 printer, netsnoer, cd-rom met gebruikershandleiding en printersoftware, extensie voor uitvoerbak, stofdeksel voor papierlade, HP zwarte printcartridge voor 2500 pagina's, HP cyaan, magenta, gele printcartridges voor 2000 pagina's (bij 5% dekking)
Meer>>>

HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4.
Deze snelle, simpele, gebruiksvriendelijke kleurenlaserprinter is de ideale keus als u professionele zakelijke documenten wilt produceren zonder uw budget te overschrijden. Snel resultaat met printsnelheden van 12 ppm in zwart en 10 ppm in kleur. HP ColorSphere toner en HP Imageret 2400 technologie zorgen voor een schitterende printkwaliteit. Complexe printopdrachten worden snel verwerkt met de 300-MHz processor en 64 Mb standaardgeheugen. Dubbelzijdig printen*, printen via het netwerk* plus ingebouwde ondersteuning voor HP PCL 6 en HP PostScript level 3 emulatie.
Korte samenvatting HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet Color LaserJet 2605 Printer, Laser, Kleur, 600 x 600 DPI, A4, 250 vel, 12 ppm
Lange samenvatting HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4 :

HP LaserJet Color LaserJet 2605 Printer. Printtechnologie: Laser, Kleur, Aantal printcartridges: 4, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 12 ppm. Standaard invoercapaciteit: 250 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 125 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet Color 2605 Printer Kleur 600 x 600DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Aantal printcartridges *
4
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
12 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
12 ppm
Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter)
10 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
10 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
20 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
20 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
250 vel
Maximum invoercapaciteit
500 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
125 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
125 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
verbinding-papier, Enveloppen, Glanzend papier, Labels, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
A4,A5
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
60 - 105
Ondersteunde mediatypen
Paper (bond, brochure, color, glossy, letterhead, photo, plain, preprinted, prepunched, recycled, rough), transparencies, labels, envelopes, cardstock
Mediaformaten (lade 1)
76 x 127 - 216 x 356 mm
Mediagewicht lade 1
60 - 176 g/m²
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
No
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
255 W
Stroomverbruik (in standby)
18 W
Stroomverbruik (PowerSave)
1 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,01 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
Freescale Coldfire V5e
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
300 MHz
Minimale systeemeisen
Minimale processor
Pentium II
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
192 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
150 MB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 32,5 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
18,5 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
407 x 453 x 370 mm
Gewicht pallet
388 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
23 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
598 x 523 x 498 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
407 x 453 x 390 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1000 x 2250 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
HP Photosmart Premier
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimum systeemeisen voor Macintosh
G3, 150 MB, CD-ROM, USB
Minimale systeemeisen
CD-ROM, USB
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP Toolbox, HP Web JetAdmin, HP Embedded Web server
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Input voltage 110 to 127 VAC (+/- 10%), 60 Hz (+/- 3 Hz); 220 to 240 VAC (+/- 10%), 50 Hz (+/- 3 Hz)
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
16 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 22:1993 +A1 +A2/EN 55022:1994 +A1 +A2 Class B, EN 61000-3-2:2000, EN 61000-3-3:1995+A1, EN 55024:1998+A1 +A2 FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B (USA), ICES-003, Issue 4, (Canada), GB9254-1998, EMC Directive 89/336/EEC with CE Marking (Europe) other EMC approvals as required by individual countries.
Standaardinvoerladen
1
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
50 vel
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1 (International), EN 60950-1 (EU), IEC 60825-1+A1+A2, UL/cUL Listed (US/Canada), GS License (Europe), EN 60825-1+A11+A2 Class 1, 21 CFR Ch. 1/SubCh. J (Class 1 Laser/LED Device) GB4943-2001, Low Voltage Directive 73/23/EEC with CE Marking (Europe). Other safety approvals as required by individual countries
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
Download HP Universal Print Driver for Windows, Windows CD image, Windows XP Home, XP Professional, and XP Professional x64 drivers (PCL 6 and PostScript Level 3 emulation), Mac CD Image
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
OS/2, UNIX, Linux Microsoft Windows 2000, XP Home, XP Professional, Server 2003; Windows Vista Ready; Mac OS X v 10.2.8, v 10.3, v 10.4
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
40,9 cm (16.1")
Maat
40,9 cm (16.1")
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Printkwaliteit (zwart, standaard)
600 DPI
Aanbevolen relatieve luchtvochtigheid bij gebruik
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.\n
20 - 70
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
20 - 27 °C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 Hi-Speed USB
Formaten afwijkende media
Priority feed slot, 250-sheet input trays: 76 x 127 to 216 x 356 mm
Standaard mediaformaten
A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm), B5 (176 x 250 mm)
Overige specificaties
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,320 GB
Printmarge onder (A4)
3,5 mm
Printmarge links (A4)
3,5 mm
Printmarge rechts (A4)
3,5 mm
Printmarge boven (A4)
3,5 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
80
Mediagewichten per papierpad
Tray 1, 2: 60 to 176 g/m2 (up to 200 g/m2 with HP laser cover papers, up to 220 g/m2 with HP laser glossy photo papers); optional 250-sheet input tray: 60 to 163 g/m2
Aanbevolen mediagewicht
60 - 105
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
10 vel
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
No
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.1 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
47 dB
Printsnelheid (kleur, standaard, A4, transparanten)
10 ppm
Printkwaliteit (kleur, presentatiekwaliteit)
De beste printkwaliteit voor kleuren prints in dots per inch. Fabrikanten optimaliseren meestal de printkwaliteit met software.
600 DPI
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Manual (driver support provided)
Printsnelheid (kleur, paginagrote kleurenafbeelding, standaard, A4)
10 ppm
Printsnelheid (kleur, presentatie, A4)
10 ppm
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
12 ppm
Kleurenprinttechnologie
Laser
Papierverwerking
List of the standard and optional input and output paper handling options available with this product
Single-sheet priority feed slot, 250-sheet input tray, 125-sheet face-down output bin
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
600 x 600 DPI
Printkwaliteit (kleur, concept)
600 x 600 DPI
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
http://www.hp.com/support/CLJ2605
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
A4
Verwerking van uitvoer
Sheetfed
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
Memory Enhancement technology (MEt)
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
2-line, 16-character front panel display, 4 buttons (Cancel job, Left arrow, Right arrow, Select); 2 LEDs (Attention, Ready)
Maximaal aantal papierladen
2
Mediaformaten (lade 2)
A4, A5, B5 (ISO, JIS), 76 x 127 to 216 x 356 mm
Mediaformaten (lade 3)
A4, A5, B5 (ISO, JIS), 76 x 127 to 216 x 356 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
250
Mediatype en capaciteit, lade 3
250
Mediagewicht lade 2
60 - 176
Mediagewicht, lade 3
60 - 163
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
250
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
250
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
125
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
Password-protected network embedded Web server
Upgrademogelijkheden
Memory upgradeable to 320 MB; 250-sheet tray, only one additional tray may be added
Afmetingen verpakking (B x D x H)
597,9 x 523 x 497,8 mm (23.5 x 20.6 x 19.6")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1199,9 x 1000 x 2249,9 mm (47.2 x 39.4 x 88.6")
Gewicht pallet (imperiaal)
387,2 kg (853.6 lbs)
Gewicht (imperiaal)
40.9 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
47 dB(A)
Duplex bindende
Yes
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 20 sec
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 20 sec
Eerste pagina verschijnt, kleur (A4, standby)
As fast as 20 sec
Eerste pagina verschijnt, kleur (kwarto, standby)
As fast as 20 sec
Maximale afdrukbare gebied
207 x 347
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, executive, envelopes (No 10, Monarch)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Gewicht verpakking (imperiaal)
50.6 lb
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 12 ppm
Printsnelheid kleur (presentatie, kwarto)
Up to 10 ppm
Printsnelheid (grijstinten, normale kwaliteit, A4 transparantie)
Up to 12 ppm
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 10 envelopes
Akoestische emissie (gereed)
4.6 B (A)
Akoestische druk uitstoot omstanders (standby)
32 dB (A)
Maximum invoercapaciteit (lade 1)
Sheets: 1, transparencies: 1, envelopes: 1
Maximum invoercapaciteit (lade 2)
Sheets: 250, transparencies: 50, envelopes: 10
Maximum invoercapaciteit (lade 3)
Sheets: 250
SureSupply type verbinding
Direct and Network
SureSupply softwaredriver
Yes
SureSupply ondersteuning
Yes
Aanbevolen mediagewicht (dubbelzijdig)
16 to 28 lb
Standaard mediaformaten (dubbelzijdig, brits/amerikaans)
Letter, legal
Standaard mediaformaten (duplex, metrisch)
A4
UNSPSC-code
43212105
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X