Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
128MB DDR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7718A
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 81929
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 13:12:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule

HP 128 MB 100-pin DDR DIMM
Meer>>>

HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule.
HP geheugenupgrades verhogen de printprestaties bij complexe documenten door verbetering van de datastroom.

Complexe printopdrachten sneller uitvoeren en gemakkelijker uw deadlines halen.Snel meer en grotere bestanden laden vanaf het netwerk om het netwerkverkeer te beperken.Concentreer u op de inhoud van uw werk, niet op de tijd die nodig is om te printen.
Korte samenvatting HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 128MB DDR, 0,12 GB, 1 x 0.125 GB, DDR, 100-pin DIMM
Lange samenvatting HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule :

HP 128MB DDR. Intern geheugen: 0,12 GB, Geheugenlayout (modules x formaat): 1 x 0.125 GB, Intern geheugentype: DDR, Geheugen form factor: 100-pin DIMM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 128MB DDR 0.12GB DDR geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,12 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR
Geheugen form factor *
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
100-pin DIMM
Geheugen
Geheugenlayout (modules x formaat) *
1 x 0.125 GB
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
No
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X