Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
9040
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 9040 Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7697A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160954929 show
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29922
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:13:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
CH2M HILL walks the environmental talk with HP devices Managed Print Services (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Service- en supportopties: Neem voor aanvullende service (advanced maintenance service, installatie en netwerkconfiguratie, HP post-warranty Care Pack) contact op met het HP verkoopkantoor of een HP Business Partner.
Lange productnaam HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI

Uitstekende resultaten en een gerust gevoel met de gunstig geprijsde HP LaserJet 9040 printer – een hoogpresterende, betrouwbare A3 printer die de productiviteit verbetert door zijn gebruiksgemak, flexibele afwerkingsfuncties en efficiënte printsnelheid.
Meer>>>

HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI.
Zoekt u een eenvoudige, redelijk geprijsde netwerkprinter die geschikt is voor grote volumes? Deze A3 printer biedt een kosteneffectieve monochrome printoplossing voor grote werkgroepen en afdelingen. Zowel gebruikers als IT-beheerders waarderen het gemak en de functionaliteit. Papierverwerkingsopties kunnen worden toegevoegd voor een efficiëntere workflow en extra flexibiliteit. Resources kunnen maximaal worden benut via remote beheer. U krijgt met deze printer een degelijke, betrouwbare afdelingsprinter met hoge print- en processorsnelheden en uitbreidbaar geheugen.

ABU - United Kingdom - UK English localization
Korte samenvatting HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet 9040 Printer, 600 x 600 DPI, 1000 vel, 40 ppm, Optioneel
Lange samenvatting HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI :

HP LaserJet LaserJet 9040 Printer. Aantal printcartridges: 1, Gebruiksindicatie (maximaal): 300000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 40 ppm. Standaard invoercapaciteit: 1000 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 600 vel. Netwerkgereed: Optioneel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 9040 Printer 600 x 600DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
300000 pagina's per maand
Aantal printcartridges *
1
Standaard printertalen *
PML
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
40 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
40 ppm
Printsnelheid (zwart, standaard, A3)
26 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
1000 vel
Maximum invoercapaciteit
3100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
600 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
3600 vel
Papier
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
64 to 200 g/m2
Ondersteunde mediatypen
Paper (plain, preprinted, letterhead, prepunched, bond, color, recycled, rough), transparencies, labels, cardstock
Mediaformaten (lade 1)
A4, B4, B5, A3, A5, 99 x 191 - 297 x 432 mm
Mediagewicht lade 1
64 to 216 g/m²
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Optioneel
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
Via HP Jetdirect print servers: TCP/IP (IP Direct mode; may require software from the NOS vendor or third party vendor: LPD, FTP, IPP), IPX/SPX, DLC/LLC, AppleTalk, Auto-IP, Apple Rendezvous compatible, NDS, Bindery, NCP, Telnet, SLP, IGMP, BOOTP/DHCP, WINS, SNMP (v 1, 2c, 3), HTTP; not all protocol and operating system combinations are supported; for more information, go to http://www.hp.com/support/net_printing
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Maximaal intern geheugen *
512 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
1000 W
Stroomverbruik (in standby)
197 W
Stroomverbruik (PowerSave)
18 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,7 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
No
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
MIPS 20KC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
533 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32,5 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
635 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
638 x 633 x 600 mm
Gewicht pallet
79 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
79 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
911,9 x 789,9 x 721,4 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1397 x 1001 x 1036 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
911 x 790 x 1036 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Print drivers and installation software on CD-ROM (HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emulation)
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Mac OS 8.6, 9.0, 9.04, 9.1, 9.2, 10.1, 4 MB of free RAM space and 160 MB free hard disk space; AppleTalk
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows 2000: 300 MHz processor with 64 MB RAM; Windows XP Home, Windows XP Professional: 233 MHz processor with 64 MB RAM; 180 MB free hard disk space; 1 GHz processor, 512 MB RAM [Windows Vista Ready, check user guide for minimum hard drive
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP Web Jetadmin
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 - 127 / 220 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz)
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
1 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 22: 1997/EN 55022: 1998 Class B, EN 61000-3-2: 2000, EN 61000-3-3: 1995+A1, EN 55024: 1998, FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B (USA), ICES-003, Issue 4, (Canada), GB9254-1998, EMC Directive 89/336/EEC with CE Marking (Europe) other EMC approvals as r
Standaardinvoerladen
2
Netwerkfuncties
Via HP Jetdirect internal print servers for Fast Ethernet, Gigabit Ethernet; 802.11b wireless connectivity Optional
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950 (International), EN 60950 (EU), IEC 60825-1+A1+A2, UL/cUL Listed (US/Canada), GS License (Europe), EN 60825-1+A11+A2 Class 1, 21 CFR Ch. 1/SubCh. J (Class 1 Laser/LED Device) GB4943-2001, Low Voltage Directive 73/23/EEC with CE Marking (Europe)
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
Microsoft Windows 98, Me, NT, 2000, XP, Server 2003, Macintosh OS 9, OS 10
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98, Me, NT, 2000, XP, Macintosh OS 9, OS 10
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
139,7 cm (55")
Maat
99,1 cm (39")
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A3)
26 ppm
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Standaard invoercapaciteit voor transparanten
100
Overige specificaties
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32,5 °C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x IEEE 1284-B parallel 2 x EIO
Formaten afwijkende media
98 x 191 - 312 x 470 mm; 148 x 210 - 297 x 432 mm
Standaard mediaformaten
A3, A4, A5, B4, B5, B6, Executive
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,512 GB
Printmarge onder (A4)
1 mm
Printmarge links (A4)
1 mm
Printmarge rechts (A4)
1 mm
Printmarge boven (A4)
1 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
80
Mediagewichten per papierpad
64 - 216 g/m2; 64 - 200 g/m2
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
60 vel
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
No
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
7 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
54 dB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Automatic (optional)
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
40 ppm
Printmarge onder (A3)
1 mm
Printmarge links (A3)
1 mm
Printmarge rechts (A3)
1 mm
Printmarge boven (A3)
1 mm
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
600 x 600 DPI
Draadloze opties
Optional, enabled with purchase of a hardware accessory
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Current drivers and software are available from the Internet. Depending on the configuration of Microsoft Windows driven computers, the installation program for the printer software automatically checks the computer for Internet access to obtain the lates
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
A3, A4, A4-rotated, A5, JIS B4, JIS B5, JIS B6, JIS executive
Verwerking van uitvoer
Sheetfed
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
Double Data Rate memory technology
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
3 light-emitting diode (LED) indicator lights, 4 navigation buttons, dedicated Help button, dedicated Menu button, 10-key numeric pad, 4-line display, dedicated Stop button
Maximaal aantal papierladen
4
Mediaformaten (lade 2)
A4, B4, B5, A3, A5, custom; 148 x 210 - 297 x 432 mm
Mediaformaten (lade 3)
A4, B4, B5, A3, A5, custom; 148 x 210 - 297 x 432 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
sheets: 500
Mediatype en capaciteit, lade 3
Sheets: 500
Mediagewicht lade 2
64 to 200 g/m2
Mediagewicht, lade 3
64 - 199 g/m2
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
100-sheet multipurpose tray, 2000-sheet input tray, automatic duplex unit
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
Two 500-sheet input trays
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
600-sheet output bin (500 sheets face down, 100 sheets face up)
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
Management security: SNMP v 3, SSL/TLS (HTTPS), 802.1x authentication (with 620n, 625n EIO print servers); wireless network security: WPA (Wi-Fi Protected Access), WEP encryption (40/64-, 128-bit), 802.1x authentication (EAP-PEAP, LEAP, EAP-TTLS, EAP-TLS, EAP-MD5) with RADIUS servers
Upgrademogelijkheden
Optional accessories available: Tray 1, Tray 4, automatic duplex unit; finishing devices: 3000-sheet stacker, 3000-sheet stacker/stapler, multifunction finisher, 8-bin mailbox; DDR DIMMs; flash memory cards; EIO hard disk; EIO cards
Technische details
Reduce wait times and see productivity rise with this printer's fast print and first-page-out speeds Take advantage of advanced finishing options, including an 8-bin mailbox Enjoy fast, industry-leading networking with the HP Jetdirect Fast Ethernet inter
Papierverwerking optioneel/uitvoer
Optional 3000-sheet stacker (requires 2000-sheet input tray) or optional 3000-sheet stapler/stacker (requires 2000-sheet input tray) or optional multifunction finisher (requires 2000-sheet input tray); optional 8-bin mailbox (requires 2000-sheet input tra
Afmetingen verpakking (B x D x H)
911,9 x 789,9 x 721,4 mm (35.9 x 31.1 x 28.4")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
914,4 x 787,4 x 1041,4 mm (36 x 31 x 41")
Gewicht pallet (imperiaal)
79 kg (174.2 lbs)
Gewicht (imperiaal)
140 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
54 dB(A)
Duplex bindende
Yes
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 8 sec
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 8 sec
Maximale afdrukbare gebied
303 x 468
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, tabloid, executive, JPostD, envelopes (No. 10, C5, DL, Monarch, B5)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Gewicht verpakking (imperiaal)
174.2 lb
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 40 ppm
Printsnelheid (zwart, beste kwaliteit, tabloid)
Up to 28 ppm
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 10 envelopes
Akoestische emissie (gereed)
5.6 B(A)
Akoestische druk uitstoot omstanders (standby)
39 dB(A)
Maximum invoercapaciteit (lade 1)
Sheets: 100
Maximum invoercapaciteit (lade 3)
Sheets: 500
Aanbevolen mediagewicht (dubbelzijdig)
17 to 53 lb bond
Standaard mediaformaten (dubbelzijdig, brits/amerikaans)
Letter, letter-rotated, legal, tabloid, executive, envelopes (No. 10, Monarch)
Standaard mediaformaten (duplex, metrisch)
A3 (ISO), A4 (ISO), A4-rotated (ISO), A5 (ISO), B4 (JIS), B5 (JIS), B6 (JIS), executive (JIS)
UNSPSC-code
43212105
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X