Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
5200
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 5200 Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7543A#BB2
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19183
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:59:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP LaserJet 5200 printer serie (0,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
GS Certificate LJ 5200 BOISB-0502-00 (0,8MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI

Deze krachtige, monochrome A3+ laserprinter voorziet in alle kantoorprintbehoeften: hij is efficiënt en veelzijdig, flexibel en gemakkelijk te beheren.
Meer>>>

HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI.
Deze hoogpresterende monochrome A3+ HP LaserJet verhoogt de productiviteit van werkgroepen. Hij werkt efficiënt met zeer hoge printsnelheden, waarbij de eerste pagina snel gereed is, de krachtige 460-MHz processor verwerkt complexe printopdrachten met gemak, het geheugen is uit te breiden (tot 512 Mb) en hij bezit een toonaangevende netwerkinterface*. Flexibele papierverwerkingsmogelijkheden tot A3+, om gespecialiseerde documenten te produceren. Extra opties zoals een vaste schijf en CompactFlash™ ondersteuning zijn beschikbaar en HP beheertools besparen veel tijd.

ABU - United Kingdom - UK English localization
Korte samenvatting HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet 5200 Printer, 1200 x 1200 DPI, 350 vel, 35 ppm, Duplex printen, Optioneel
Lange samenvatting HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI :

HP LaserJet LaserJet 5200 Printer. Aantal printcartridges: 1, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 35 ppm. Standaard invoercapaciteit: 350 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel. Duplex printen. Netwerkgereed: Optioneel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 5200 Printer 1200 x 1200DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Duplex printen *
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
Yes
Aantal printcartridges *
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
35 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
35 ppm
Printsnelheid (zwart, standaard, A3)
18,5 ppm
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
40 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
10 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
350 vel
Maximum invoercapaciteit
100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
250 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
250 vel
Papier
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
verbinding-papier, Enveloppen, Labels, Normaal papier, Gerecycled papier, Transparanten
Non-ISO print papierafmetingen
Executive, Legal, Letter
JIS B-series maten (B0...B9)
B4,B5,B6
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
60 to 120 g/m2
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Paper (plain, preprinted, letterhead, prepunched, bond, recycled, colour, rough, toughpaper), transparencies, labels, envelopes, cardstock, vellum
Mediaformaten (lade 1)
A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, RA3, 8K, 16K, envelopes (Monarch, C5, DL, B5, #10), custom: 76.2 x 127 mm to 312 x 470 mm
Mediagewicht lade 1
60 to 199 g/m²
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Optioneel
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
48 MB
Maximaal intern geheugen *
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
512 MB
Energie
Stroomverbruik (PowerSave)
7 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,5 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Blue Angel compatibel
Indicates whether this product is Blue Angel compliant
Yes
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
The model number for the processor in a computer.
MIPS
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
460 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
20,2 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
490 x 563 x 275 mm
Gewicht pallet
249 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
28,9 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
799 x 598 x 497 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 800 x 2144 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Print drivers and installation software on CD-ROM (HP PCL 6, HP PCL 5e, HP Postscript Level 3 Emulation, Macintosh software, PostScript Printer Description)
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Mac OS X 10.2 or above, 160 MB available disk space, CD-ROM drive or Internet connection
Minimale systeemeisen
133 MHz processor, 64 MB RAM (Windows 2000); 233 MHz processor, 64 MB RAM (Windows XP Home, XP Professional); 550 MHz processor, 128 MB RAM [Windows Server 2003 (standard edition)]; 1 GHz processor, 512 MB RAM (Windows Vista, check user guide for minimum hard drive space); 20 MB available hard disk space, CD-ROM drive or Internet connection, IEEE-1284 compliant bidirectional parallel port, USB port
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP Embedded Web Server, HP Web Jetadmin, HP Easy Printer Care Software, HP Universal Print Driver Series
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Input voltage 110 to 127 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz); 220 to 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz)
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
8 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
EMC: CISPR 22: 1993/A1, A2; EN 55022: 1994/A1, A2 Class B; EN 61000-3-2: 2000; EN 61000-3-3: 1995/A1; EN 55024: 1998/A1, A2; FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B/ICES-003, Issue 4/GB9254-1998, GB17625.1-2003; EMC Directive 89/336/EEC, the Low Voltage Directive 73/23/EEC, and carries the CE-Marking accordingly
Standaardinvoerladen
2
Netwerkfuncties
HP Jetdirect 175x Fast Ethernet Print Server (J6035G), HP Jetdirect en3700 Fast Ethernet Print Server (J7942G), HP Jetdirect 620n Fast Ethernet Print Server (J7934G), HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server (J7960G), HP Jetdirect 635n IPv6/IPsec Print Server (J7961G), HP Jetdirect ew2400 802.11g Wireless Print Server (J7951G)
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
250 vel
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
EU (CE Mark-Low Voltage Directive 73/23/EEC), Germany (TUV-EN60950-1, IEC 60825-1), Russia (GOST-R50377), South Africa (IEC 60950-1, IEC60825-1); FDA-21 CFR Chapter 1 Subchapter J for lasers); Class 1 Laser/LED Product
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
Download HP Universal Print Driver for Windows, HP Web Jetadmin and HP Easy Printer Care for Windows from http://
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000, XP Home, XP Professional, Server 2003; Certified for Windows Vista; Mac OS X v 10.2.8; Mac OS X v 10.3; Mac OS X v 10.4 or higher
Maat
Physical dimension.
49 cm (19.3")
Aantal lagen per pallet
4
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A3)
18,5 ppm
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Standaard invoercapaciteit voor transparanten
250
Printkwaliteit (zwart, standaard)
1200 DPI
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32 °C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
Hi-Speed USB 2.0 port, IEEE-1284 parallel port, one open EIO slot
Overige specificaties
Invoercapaciteit voor enveloppen (primaire lade)
10 vel
Formaten afwijkende media
Tray 1: 76.2 x 127 mm to 312 x 470 mm; Tray 2: 76.2 x 127 mm to 297 x 431.8 mm; Tray 3: 76.2 x 127 mm to 297 x 431.8 mm
Standaard mediaformaten
A3, A4, A4 rotated, A5, A6, B4 (JIS), B5, B5 (JIS), B6 (JIS), C5, DL, executive, executive (JIS), legal, letter, letter rotated, Monarch, postcard (JIS), DPostcard (JIS), RA3, statement, 8K, 16K, #10, 8.5 x 13 inch, 11 x 17 inch
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,512 GB
Printmarge onder (A4)
6 mm
Printmarge links (A4)
3,4 mm
Printmarge rechts (A4)
4,9 mm
Printmarge boven (A4)
3 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
103 built-in scalable PCL, 93 internal PS
Mediagewichten per papierpad
Tray 1: 60 to 199 g/m²; Tray 2, 3: 60 to 120 g/m²
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
50 vel
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.84 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
54 dB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Automatic (optional)
Max. printvolume voor A4-formaat pagina's
65000 pagina's per maand
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
35 ppm
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
1200 x 1200 DPI
Draadloze opties
Optional, enabled with purchase of a hardware accessory
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Most recent printer drivers for all supported operating systems are available on /support/lJ5200
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
A3, A4, A4 rotated, A5, B4, B5, 8K, 16K, executive, legal, letter, letter rotated, custom
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
Memory Enhancement technology (MEt)
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
32 x 160 backlit graphical display; 8 buttons (Back arrow, Down arrow, Help, Menu, Pause job, Start, Status, Up arrow); 3 LEDs (Attention, Data, Ready)
Maximaal aantal papierladen
3
Mediaformaten (lade 2)
A3, A4, A5, B5, B4, custom: 76.2 x 127 mm to 297 x 431.8 mm
Mediaformaten (lade 3)
A3, A4, A5, B5, B4, custom: 76.2 x 127 mm to 297 x 431.8 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
sheets: 250
Mediatype en capaciteit, lade 3
sheets: 500
Mediagewicht lade 2
60 to 120 g/m²
Mediagewicht, lade 3
60 to 120 g/m²
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
Optional 500-sheet input tray 3
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
100-sheet multipurpose tray, 250-sheet input tray
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
250-Sheet Output Bin
Stroomverbruik (indien actief)
550 W
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
SNMP v 3, SSL/TLS (HTTPS), 802.1x authentication; password protection, user or group authorization (wih HP Jetdirect 620n, 625n, 635n EIO print servers), IPSEC security (wih HP Jetdirect 635n EIO print servers), wireless network security: WPA (Wi-Fi Protected Access), WEP encryption (40-/64- and 128-bit), 802.1x authentication (EAP-PEAP, LEAP, EAP-TTLS, EAP-TLS, EAP-MD5) with RADIUS servers
Upgrademogelijkheden
Printer firmware and networking firmware can be remotely upgraded
Afmetingen verpakking (B x D x H)
800,1 x 596,9 x 497,8 mm (31.5 x 23.5 x 19.6")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1219,2 x 800,1 x 2143,8 mm (48 x 31.5 x 84.4")
Gewicht pallet (imperiaal)
248,6 kg (548 lbs)
Gewicht (imperiaal)
44.5
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
54 dB(A)
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 10
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
10
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, slaapstand)
10
Maximale afdrukbare gebied
303 x 466
Ondersteunde mediaformaten
Letter, letter rotated, legal, executive, statement, 8.5 x 13 in, 11 x 17 in, 12 x 18 in, envelopes (No.10, Monarch, DL)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Gewicht verpakking (imperiaal)
63.5
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
35
Printsnelheid (grijstinten, normale kwaliteit, A4 transparantie)
35
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
10
Akoestische emissie (gereed)
4.6 B(A)
Akoestische druk uitstoot omstanders (standby)
31 dB(A)
Eerste pagina verschijnt (zwart / wit, brief, koude start)
10
Eerste pagina verschijnt (zwart / wit, schrijven, warme stroom)
10
Maximum invoercapaciteit (lade 1)
100
Maximum invoercapaciteit (lade 2)
250
Maximum invoercapaciteit (lade 3)
500
SureSupply type verbinding
Direct and Network
SureSupply softwaredriver
No
SureSupply ondersteuning
Yes
TEC (Typical Electricity Consumption) nummer
2.987 kWh/Week
Aanbevolen mediagewicht (dubbelzijdig)
16 - 32 lb
Standaard mediaformaten (dubbelzijdig, brits/amerikaans)
Executive, legal, letter, letter rotated, 8.5 x 13 inch, 11 x 17 inch
Standaard mediaformaten (duplex, metrisch)
A3, A4, A4 rotated, A5, B4, B5, 8K, 16K, executive (JIS)
UNSPSC-code
43212105
X