Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7215B#ABH?BDL
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18116
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 31 mrt 2017 17:52:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Service- en supportopties: HP garantie-uitbreidingen: H7580E of H7580A optie ABU (3 jaar, standaard service), H7583E of H7583A optie ABU (3 jaar, express service)
*Beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en Zweden
Garantie: Eén jaar hardwaregarantie plus service en support van HP (garantie kan afwijken in landen van Europa waar een langere garantietermijn wettelijk vereist is).
Lange productnaam HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional

Snel en gemakkelijk printen, kopiëren en bewerken met of zonder pc. Geavanceerde print-, scan- en kopieerfunctionaliteit delen in het thuisnetwerk via een ingebouwde vaste netwerkinterface. Foto's printen met of zonder witranden op formaten tot groot panorama (215 x 610 mm).
Meer>>>

HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional.
De HP Photosmart 2575 all-in-one biedt een ingebouwde vaste netwerkinterface om print-, scan- en kopieerfunctionaliteit te delen met vijf gebruikers. Foto’s op de meeste geheugenkaarten [p1] en USB-sticks bekijken, bewerken en printen via het 6,4-cm LCD-kleurendisplay en handige functies op het frontpaneel. Foto’s met of zonder witranden printen op formaten tot groot panorama (215 x 610 mm) – inclusief pasfotoformaat (met witranden). Foto’s dupliceren zonder pc.
Korte samenvatting HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier
Lange samenvatting HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional :

HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 2575 All-in-One Printer,Scanner,Copier multifunctional, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X