Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
A430
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart A436 Portable Photo Studio
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q7132A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780478961 show
Categorie
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26293
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:14:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter

Photosmart A436 draagbare fotostudio + M627 digitale camera
Meer>>>

HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter.
De gemakkelijkste manier om 10 x 15 cm HP foto's te nemen en te printen zonder pc. U maakt foto's met deze compacte, stijlvolle 7-MP camera. U plaatst de camera in het cameradock op de bijbehorende printer en kiest de gewenste foto's op het 6,35-cm display van de camera.

- Draagbare fotostudio die overal mee naartoe gaat om schitterende foto's te maken, te bewerken en te printen zonder computer. Hij is aan te sluiten op de tv om foto's als digitale presentatie te bekijken – en zelfs geschikt om videoclips te maken en te bekijken.

- Altijd precies de gewenste foto’s – automatisch rode ogen verwijderen, foto's scherper maken en de kleuren verbeteren met HP Real Life Technology. Foto's die zijn geprint met HP Vivera inkt op HP Advanced Photo Paper zijn onmiddellijk droog en veegvast.
Korte samenvatting HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart Photosmart A436 Portable Photo Studio, Inkjet, 4800 x 1200 DPI, Photo paper; card, 20 vel, 20 vel, Papierlade
Lange samenvatting HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter :

HP Photosmart A436 Portable Photo Studio, Photosmart. Printtechnologie: Inkjet, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Ondersteunde mediatypen: Photo paper; card. Standaard invoercapaciteit: 20 vel, Maximum invoercapaciteit: 20 vel, Type invoer papier: Papierlade. Standaard uitvoercapaciteit: 20 vel. Beeldscherm: LCD, Resolutie: 480 x 240 Pixels

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart A436 Portable Photo Studio Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Duplex printen
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
No
Papier
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Photo paper; card
Formaten afwijkende media
10 x 15 cm, 10 x 30 cm
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
None
Aanbevolen mediagewicht
16 - 24 lb
Standaard mediaformaten
4" x 6" 4" x 6.5" 4" x 8" (photo card), 4" x 12" (panorama)
Aanbevolen media
HP Advanced Photo Paper
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
20-sheet input tray
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
20 vel
Maximum invoercapaciteit
20 vel
Type invoer papier
Papierlade
Maximaal aantal papierladen
1
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit
The normal capacity for outputs for this product.
20 vel
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
20-sheet output tray
Beeldscherm
Ingebouwd display *
A display which is part of the product, so you do not need to attach another display.
Yes
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Resolutie
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
480 x 240 Pixels
Poorten & interfaces
Wi-Fi *
Popular technology that allows an electronic device to exchange data or connect to the internet wirelessly using radio waves.
No
Bluetooth *
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
No
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
No
USB-poort *
Yes
Direct printen *
Met deze functie kunt u foto’s en overige documenten rechtstreeks van uw compatible apparatuur naar een printer sturen, zonder tussenkomst van een pc.
Yes
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Infrarood datapoort
Met een infrarood datapoort is draadloze communicatie mogelijk tussen verschillende apparaten, bijvoorbeeld om uw telefoonboek bij te werken vanaf uw pc (alleen mogelijk als de pc ook over een infrarode datapoort beschikt).
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB, 1 x infrared
Exportbestandsformaten
JPEG
Opslagmedia
Geïntegreerde geheugenkaartlezer *
Het apparaat bevat een ingebouwde geheugenkaartlezer (card reader).
Yes
Compatibele geheugenkaarten
Types of memory cards which can be used with this product.
SD
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
HP Photosmart
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
227 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
230 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
170 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,64 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,5 kg
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
227 x 230 x 170 mm
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
SVGA (800 x 600, 16-bit color); 4x CD-ROM drive; USB, Mac OS X v 10.3.9 and higher; G3 processor or compatible (G4 or higher recommended); 128 MB RAM (256 MB or higher recommended); 150 MB available hard disk space for software installation; SVGA 800 x 600 monitor 16-bit color; 4x CD-ROM drive; USB port and USB cable (not included); Adobe Acrobat Reader 5 or higher recommended; QuickTime 7.0.3 or higher; any Web browser
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
200 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium II; G3
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 98,Windows 98SE,Windows ME,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Mac OS X 10.1 Puma, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tijger
Verbruiksgoederen
Compatibele inkttypen, supplies
Dye-based
Certificaten
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 24/EN55024; CISPR 22/EN55022 Class B; FCC Title 47 Part 15 Class B
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950: third edition: 1999; EN 60950: 2000; UL 1950/CSA22.2 No. 950, third edition: 1995; NOM 019-SFCI-1993; GB4943: 2001
Verpakking
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
250 stuk(s)
Gewicht pallet
646,5 kg
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1000 x 2347 mm
Energie
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
No
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
5 B(A)
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
59 - 95 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Eisen aan de omgeving
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
15 - 35 °C
Inhoud van de verpakking
Snelstartgids
Instructions, either online, as a computer program or in paper form, to allow you to set up and start using the product quickly.
Yes
Inclusief AC-adapter
Yes
Gebruikershandleiding
Yes
Garantiekaart
Yes
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
226 x 230 x 170 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Input voltage 100 to 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
260 x 170 x 219 mm
Standaardinvoerladen
1
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/2000/Me/XP; Mac OS X v 10.3.9 +
Flits
Auto; Auto red-eye reduction; Flash off/on
Focus
Normal; macro
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
f2.8 - f4.7 HP Precision
Zoomcapaciteit
The amount that the camera lens can zoom.
24x (3x optical; 8x digital)
Technische details
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Cameraresolutie
Amount of data measured in pixels that the product captures to form the image
3072 x 2304 Pixels
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
20 vel
Aantal dozen per pallet
25
Aantal lagen per pallet
10
Bedrijfstemperatuur, bereik
41 - 104 °F
Printkop
Component of a printer that applies the mark or image to the paper.
1 (cyan, magenta, yellow)
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
22,6 cm (8.9")
Maat
Physical dimension.
22,6 cm (8.9")
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
No
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
Lithium ion (not included, sold separately)
Hoeveelheid per EUR-pallet
25 stuk(s)
Draadloze technologie
Technology that communicates with other devices without a physical connection e.g. radio, WiFi.
Bluetooth
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
Power, Save, Photo Fix, Print, Menu/OK, Zoom, Cancel and TV (TV remote viewing)
Technische details
HP Adaptive Lighting, HP Auto Red-eye Removal
Automatische papierherkenning
Indicates whether or not this product has the automatic paper type selection feature.
No
Camera-telefoon
No
Exifprint-ondersteuning
Yes, Version 2.2
Maximum invoercapaciteit (fotopapier)
Up to 20 sheets
Maximum invoercapaciteit voor 10 x 15 cm foto's
20 vel
Maximale lengte print de (imperiale)
12 in
Maximale printlengte
305 m
Verwerking van uitvoer
Sheetfeed
Ondersteunde mediaformaten
4 x 6 in, 4 x 6.5 in, 4 x 8-in photo card, 4 x 12-in panorama
Mediagewichten per papierpad
60 to 90 g/m2; HP photo papers: up to 280 g/m2
Afmetingen verpakking (B x D x H)
259,1 x 170,2 x 218,4 mm (10.2 x 6.7 x 8.6")
Gewicht verpakking (imperiaal)
5.5 lb
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1219,2 x 1016 x 2336,8 mm (48 x 40 x 92")
Gewicht pallet (imperiaal)
645,1 kg (1422.3 lbs)
Ondersteuning voor fotoproefdrukvel
No
Print resolutie (foto, beste kwaliteit)
< 4800 x 1200
Printsnelheid (kleur, normale kwaliteit, 10 x 15 foto)
As fast as 99 sec (with border, direct connect), as fast as 110 sec (borderless, direct connect) As fast as 60 sec (with border, direct connect), as fast as 68 sec (borderless, direct connect)
Printer features
Color photo printing
Aanbevolen mediagewicht
16 to 24 lb; HP photo papers: up to 75 lb
Scheef
+/- 0.006 in
Standaard uitvoercapaciteit voor kaarten
Up to 20 cards
SureSupply ondersteuning
Yes
Video-actieprint ondersteuning
Yes
Vivera inkt wordt ondersteund
Yes
Gewicht (imperiaal)
5.8 lb
Draadloze opties
Optional, with HP bt450 Bluetooth Wireless Printer and PC Adapter
JetDirect compatibele producten
No
Fade-resistentie (archiveerbaarheid, dye inkt)
60 years
Maximum uitvoercapaciteit (fotopapier)
Up to 20 sheets
Afmetingen Europese pallet (b x d x h)
1200 x 800 x 2347 mm
Printkwaliteit
Printkwaliteit (kleur, presentatiekwaliteit)
De beste printkwaliteit voor kleuren prints in dots per inch. Fabrikanten optimaliseren meestal de printkwaliteit met software.
4800 DPI
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
1200 x 1200 DPI
X