Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Designjet Zx100 44" media spindle

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Designjet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Zx100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6698A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780712058
Categorie
A plastic storage device for bundles of CDs, DVDS etc.
media spindles
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 47634
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 jun 2017 01:15:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Designjet Zx100 44" media spindle :
De korte redactionele beschrijving van HP Designjet Zx100 44" media spindle

HP Designjet Z 44-in Spindle
Meer>>>

HP Designjet Zx100 44" media spindle:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Designjet Zx100 44" media spindle.
De HP Designjet Zx100 44-inch rolinvoeras voor technische toepassingen maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen mediarollen. Professionele ontwerpers blijven productief terwijl ze snel grootformaat documenten en illustraties printen op tal van technische media.

Printen op tal van mediatypen en ­formatenDrukbezette professionele grafisch ontwerpers zijn extra productiefGeen onnodige tijd verspillen aan de printer, dus meer tijd voor uw creatieve werk
Korte samenvatting HP Designjet Zx100 44" media spindle:
Deze korte samenvatting van de HP Designjet Zx100 44" media spindle-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Designjet Zx100
Lange samenvatting HP Designjet Zx100 44" media spindle :

HP Zx100, Designjet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Designjet Zx100 44" media spindle, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Maat *
111,8 cm (44")
Technische details
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,36 kg
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Designjet Z2100 and Z3100 Photo printers.
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X