Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP GL/2 Software Key

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
GL/2 Software Key
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6692B
Categorie
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41144
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 sep 2017 03:50:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP GL/2 Software Key :
De korte redactionele beschrijving van HP GL/2 Software Key

HP GL/2 Software Key
Meer>>>

HP GL/2 Software Key:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP GL/2 Software Key.
De HP-GL/2 upgradekit verbetert de lijnkwaliteit en beperkt het netwerkverkeer. De printer – en niet de computer – verwerkt CAD-bestanden, om de efficiency te verbeteren. Bestanden uit de wachtrij opslaan en opnieuw printen en oudere (PLT) bestanden printen.
Korte samenvatting HP GL/2 Software Key:
Deze korte samenvatting van de HP GL/2 Software Key-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP GL/2 Software Key
Lange samenvatting HP GL/2 Software Key :

HP GL/2 Software Key

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP GL/2 Software Key, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
NDS, Bindery, NCP, Telnet, SLP, IGMP, NDPS, iPrint BOOTP/DHCP, WINS, SNMP v1 & v2c, HTTP
X