Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q6630A Mat printbaar textiel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q6630A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6630A
Categorie
Textiles which can be used in printers to print designs and text onto them.
printbaar textiel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 94923
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 09:56:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Super Heavyweight Plus Matte Paper (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
HP Super Heavyweight Plus Matte Paper (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Q6630A Mat printbaar textiel :
De korte redactionele beschrijving van HP Q6630A Mat printbaar textiel

HP Super Heavyweight Plus papier, mat, 210 gr/m², 1524 mm x 30,5 m
Meer>>>

HP Q6630A Mat printbaar textiel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q6630A Mat printbaar textiel.
HP Super Heavyweight Plus papier, mat is een uitstekend papier voor grafische displays met een superieure weergavekwaliteit dat niet rimpelt na het printen. Het verhoogt de productiviteit door zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden, korte droogtijd en geschiktheid voor lamineren.

HP Super Heavyweight Plus papier, mat rimpelt niet bij hoge inktdichtheid en produceert professionele prints zonder concessies aan de weergavekwaliteit of productiviteit.HP Super Heavyweight Plus papier, mat produceert een superieure printkwaliteit met briljante kleurenafbeeldingen en uitzonderlijk realistische foto''s voor de belangrijkste toepassingen.HP Super Heavyweight Plus papier, mat is een zwaar helderwit papier met een zacht mat oppervlak, plus extra stevigheid die zorgt voor een zeer professionele uitstraling.
Korte samenvatting HP Q6630A Mat printbaar textiel:
Deze korte samenvatting van de HP Q6630A Mat printbaar textiel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q6630A
Lange samenvatting HP Q6630A Mat printbaar textiel :

HP Q6630A

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q6630A Mat printbaar textiel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
134,87 x 134,87 x 1600,20 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
9,8 kg
Maximum rollengte
30,5 m
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
210
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
259
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
42 stuk(s)
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Droogrtijd printermedia
0 min.
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Glansniveau printermedia
Matte
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
98 procent
Land van herkomst
Country where the device is made.
Zwitserland
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95 °F
Technische details
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
134,87 x 134,87 x 1600,2 mm
Maat
Physical dimension.
160 cm (63")
Gewicht pallet
471 kg
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1649,98 x 899,92 x 1139,95 mm
Watervastheid printermedia
Lamination required
Laminering printermedia
Indicates a need for media lamination to provide waterfastness
thermal, heat assist, pressure sensitive film laminates
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
130
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
91%
Afmetingen verpakking (B x D x H)
134,9 x 134,9 x 1600,2 mm (5.31 x 5.31 x 63")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1650 x 899,9 x 1140 mm (65 x 35.4 x 44.9")
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
Lichtbestendigheid, noot (binnen, etalage)
1+ years
Lichtbestendigheid, noot (binnen, huis of kantoor)
5+ years
Land Distributor
España 1 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
X