Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q6590A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6590A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160385440
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55766
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 09:46:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Superior Inkjet Paper 180 (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care.
Standaard garantieverklaring: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter

HP Superior inkjetpapier, mat, drieslag, 180 gr/m², 100 vel, A4/210 x 297 mm
Meer>>>

HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter.
HP Superior inkjetpapier 180 is een dubbelzijdig helderwit, extra zwaar papier dat is ontwikkeld om snel en voordelig promotiemateriaal, brochures en flyers voor kortdurend gebruik te printen.

Besparen op kleine oplagen met HP Superior inkjetpapier 180.
Optimale printkwaliteit en betrouwbaarheid met HP inkjetprinters.
Ideaal voor promotiebrochures, foto's voor zakelijke toepassingen, rijk geïllustreerde documenten en ander marketingmateriaal.
Zelf professionele kleurendocumenten produceren die indruk maken op klanten. Dit extra zware papier met een gewicht van 180 gr/m² is gemakkelijk te vouwen, maar stevig genoeg om per post te worden verzonden.De coating produceert schitterende afbeeldingen en tekst, met heldere, levendige kleuren en diep zwart.
Het papier heeft een coating aan beide zijden en schijnt niet door, zodat het heel geschikt is voor dubbelzijdig printen.

Korte samenvatting HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q6590A, A4 (210×297 mm), Mat, Wit, 180 g/m², 100 vel, 226 mm
Lange samenvatting HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter :

HP Q6590A. Papier afmeting: A4 (210×297 mm), Type finish: Mat, Kleur van het product: Wit. Vellen per pak: 100 vel. Breedte verpakking: 226 mm, Diepte verpakking: 312 mm, Hoogte verpakking: 30 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q6590A A4 (210×297 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Papier afmeting *
The size of the paper e.g. A4, A3.
A4 (210×297 mm)
Type finish *
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
180 g/m²
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
100 vel
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
226 mm
Gewicht en omvang
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
312 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
30 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,22 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
X