Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q6586A grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q6586A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6586A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160304359
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14099
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jul 2017 23:40:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Heavyweight Coated Paper (0,8MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantieverklaring: Alle HP grootformaat printermedia worden gegarandeerd tegen fabricagefouten en ­gebreken. Bij correct gebruik zijn de media bestand tegen vastlopen in de printer. Gebruikers die niet tevreden zijn over HP printermedia, kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q6586A grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Q6586A grootformaatmedia

Q6586A - 130 g/m2, 1270mm x 30.5m
Meer>>>

HP Q6586A grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q6586A grootformaatmedia.
HP Papier met coating, extra zwaar is geheel veegvast, voor voordelige prints van hoge kwaliteit zonder vegen en vlekken.
Korte samenvatting HP Q6586A grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Q6586A grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q6586A, 30,5 m, 15 - 35 °C, 0 - 40 °C, 20 - 80 procent, 111,13 x 108 x 1321 mm, 6,28 kg
Lange samenvatting HP Q6586A grootformaatmedia :

HP Q6586A. Maximum rollengte: 30,5 m. Afmetingen (BxDxH): 111,13 x 108 x 1321 mm, Gewicht: 6,28 kg, Gewicht verpakking: 6,28 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q6586A grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Maximum rollengte
30,5 m
Gewicht printermedia
130 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
111,13 x 108 x 1321 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,28 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
6,28 kg
X