Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
335
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
335
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q6377B
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780064843 show
Categorie
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55023
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 sep 2017 03:50:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter

Draagbare fotoprinter met 3,8-cm kleurendisplay.
Meer>>>

HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter.
Draagbare fotoprinter om overal mee naartoe te nemen. Leuke foto's rechtstreeks printen vanaf een geheugenkaart*, PictBridge-compatibele camera of Bluetooth® cameratelefoon**. Foto's selecteren op het ingebouwde 3,8-cm LCD kleurendisplay.
Korte samenvatting HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 335, Inkjet, 4800 x 1200 DPI, 60 s, 4" x 12" (10x30 cm), 10 x 15,10 x 30 cm, 4x6,4x12"
Lange samenvatting HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter :

HP 335, Photosmart. Printtechnologie: Inkjet, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Print snelheid (10x15 cm): 60 s. Maximale printafmetingen: 4" x 12" (10x30 cm), Maten print: 10 x 15,10 x 30 cm, Fotopapier afmetingen (imperial): 4x6,4x12". Standaard invoercapaciteit: 20 vel, Type invoer papier: Papierlade. Standaard uitvoercapaciteit: 20 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 335 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Print snelheid (10x15 cm)
60 s
Printen zonder witranden
Indicates whether this product is capable of printing borderless photos, and what size
Yes
Duplex printen
Geeft aan of automatisch tweezijdig printen mogelijk is.
No
Papier
Maximale printafmetingen *
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
4" x 12" (10x30 cm)
Maten print
10 x 15,10 x 30 cm
Fotopapier afmetingen (imperial)
4x6,4x12"
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
20 vel
Type invoer papier
Papierlade
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit
The normal capacity for outputs for this product.
20 vel
Beeldscherm
Ingebouwd display *
A display which is part of the product, so you do not need to attach another display.
Yes
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
3,81 cm (1.5")
Poorten & interfaces
USB-poort *
Yes
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Poorten & interfaces
Aantal USB-aansluitingen
1
Optionele connectiviteit
Bluetooth
Opslagmedia
Geïntegreerde geheugenkaartlezer *
Het apparaat bevat een ingebouwde geheugenkaartlezer (card reader).
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
220 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
116 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
116 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,17 kg
Geluidsproductie
Geluidsniveau
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
55 dB
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Energie
Energy Star-certificaat *
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
No
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
12,2 W
Accu/Batterij oplaadtijd
Hoeveelheid tijd die het kost om de batterij op te laden van leeg naar helemaal vol.
4 uur
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
6,7 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Technische details
Standaard printertalen
A printer (control) language or page description language (PDL) is a language that describes the appearance of a printed page more efficiently than a bitmap. PostScript, one of the most noted page description languages, is a complete programming language.
PCL 3,PML
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-08-10
Testseek heeft 3 proffesionele recensies verzameld voor HP Photosmart 335. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
X