Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
643A originele magenta LaserJet tonercartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5953A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160493909
Categorie
Toner cartridges voor uw laserprinter of kopieerapparaat.
toners & lasercartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 308842
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 dec 2017 17:16:44
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Remanufacturing is iets anders dan recycling - Reduceer verspilling en bespaar grondstoffen dankzij originele HP cartridges. - Brief (0,9MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Overzicht compatibiliteit van originele HP tonercartridges (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Werk samen met HP aan een beter milieu. Brochure (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten.
Garantie: Dit HP product is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. De garantie geldt niet voor (a) producten die zijn hervuld, gereviseerd, gemodificeerd of geopend of (b) problemen die het gevolg zijn van verkeerd gebruik, onjuist bewaren of gebruik buiten de omgevingsspecificaties van de printer of (c) producten die meer slijtage vertonen dan bij normaal gebruik optreedt. Om de garantieservice te verkrijgen, retourneert u het product (met een beschrijving van het probleem en printvoorbeelden) naar de plaats van aankoop of neemt u contact op met HP customer support. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge

643A originele magenta LaserJet tonercartridge
Meer>>>

HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge.
HP 643 LaserJet printing supplies bieden snel en gemakkelijk briljante resultaten. Nieuwe HP ColorSphere toner is afgestemd op het printsysteem voor een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid, een hoge productiviteit en lage printkosten.

Kenmerken
HP 643 LaserJet printing supplies met HP ColorSphere toner produceren snel en gemakkelijk briljante kleuren. Door de hogere glans produceert het HP Color LaserJet printsysteem een dynamisch scala aan heldere, briljante, intense kleuren.

Snel, gemakkelijk en productief. HP ColorSphere toner produceert snel uitstekende prints. HP Smart Printing technologie2 in HP supplies werkt samen met de printer om suppliesbestellingen in één order te consolideren. U kiest de reseller en bestelt online.

HP 643 LaserJet printing supplies met HP's Smart Printing technologie stellen de cartridges en de printer in staat om de instellingen voortdurend aan te passen voor een optimale printkwaliteit en betrouwbaarheid en lage totale printkosten.
Korte samenvatting HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge, Laser cartridge, 10000 pagina's, Magenta, 1 stuk(s)
Lange samenvatting HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge :

HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge. Soort: Laser cartridge, Paginaopbrengst: 10000 pagina's, Printkleuren: Magenta, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 643A originele magenta LaserJet tonercartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Magenta
Merkcompatibiliteit *
Is het product ontworpen om gebruikt te worden met producten van een bepaald merk?
HP
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Color LaserJet 4700
OEM-code *
Q5953A
Aantal per verpakking *
1 stuk(s)
Soort
Characteristics of the device.
Laser cartridge
Paginaopbrengst
How many pages can be produced.
10000 pagina's
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Kleur
Yes
Gewicht euro pallet
111 kg
Afmetingen Europese pallet (b x d x h)
1200 x 800 x 808 mm
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 27 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 70 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 800 x 808 mm
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 148 x 268 mm
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
400 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
148 mm
Hoogte
Hoogte van het product
268 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,7 kg
Leeg gewicht
cartridge weight without toner or ink
1,59 kg
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
400 x 148 x 268 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
400 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
148 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
268 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,2 kg
Logistieke gegevens
Gewicht pallet
111 kg
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
48 stuk(s)
Hoeveelheid per EUR-pallet
48 stuk(s)
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
MM Cyan Laser Toner - HP Q5951A - For HP Color LaserJet Lasertoner 10000pagina's Cyaan MM Cyan Laser Toner - HP Q5951A - For HP Color LaserJet Lasertoner 10000pagina's Cyaan
(show image)
15073DK Cyan Laser Toner - HP Q5951A - For HP Color LaserJet EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
MM Black Laser Toner - HP Q5950A - For HP Color LaserJet Lasertoner 11000pagina's Zwart MM Black Laser Toner - HP Q5950A - For HP Color LaserJet Lasertoner 11000pagina's Zwart
(show image)
15072DK Black Laser Toner - HP Q5950A - For HP Color LaserJet EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
MM Yellow Laser Toner - HP Q5952A - For HP Color LaserJet Lasertoner 10000pagina's Geel MM Yellow Laser Toner - HP Q5952A - For HP Color LaserJet Lasertoner 10000pagina's Geel
(show image)
15074DK Yellow Laser Toner - HP Q5952A - For HP Color LaserJet EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
MM Magenta Laser Toner - HP Q5953A - For HP Color LaserJet Lasertoner 10000pagina's Magenta MM Magenta Laser Toner - HP Q5953A - For HP Color LaserJet Lasertoner 10000pagina's Magenta
(show image)
15075DK Magenta Laser Toner - HP Q5953A - For HP Color LaserJet EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
Pelikan

Pelikan Toner cartridge magenta 10000pagina's magenta
(show image)
629135 1 Cartridge EUR 73,61
(excl. VAT)
EUR 88,33 (incl. VAT)
V7 V74700M 10000pagina's magenta toners & lasercartridge V7 V74700M 10000pagina's magenta toners & lasercartridge
(show image)
V74700M V74700M EUR 111,02
(excl. VAT)
EUR 127,68 (incl. VAT)
MM 15075UK Lasertoner 10000pagina's Magenta toners & lasercartridge MM 15075UK Lasertoner 10000pagina's Magenta toners & lasercartridge
(show image)
15075UK 15075UK EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
MM 15072UK Lasertoner 11000pagina's Zwart toners & lasercartridge MM 15072UK Lasertoner 11000pagina's Zwart toners & lasercartridge
(show image)
15072UK 15072UK EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
MM 15073UK Lasertoner 10000pagina's Cyaan toners & lasercartridge MM 15073UK Lasertoner 10000pagina's Cyaan toners & lasercartridge
(show image)
15073UK 15073UK EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
MM 15074UK Lasertoner 10000pagina's Geel toners & lasercartridge MM 15074UK Lasertoner 10000pagina's Geel toners & lasercartridge
(show image)
15074UK 15074UK EUR 44,16
(excl. VAT)
EUR 55,20 (incl. VAT)
Land Distributor
Nederland 4 distributor(s)
United Kingdom 13 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 2 distributor(s)
España 3 distributor(s)
Deutschland 7 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 2 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 4 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
United States 2 distributor(s)
Australia 7 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
X