Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8750
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5747B show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160980447 show
Categorie
Fotoprinters maken het mogelijk om zelf uw digitale foto\'s af te drukken. Met veel fotoprinters kan dit zelfs direct vanaf de camera, zonder dat u een computer nodig heeft!
fotoprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55866
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 nov 2017 06:42:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Eén jaar hardwaregarantie plus service en support van HP (garantie kan afwijken in landen van Europa waar een langere garantietermijn wettelijk vereist is).
Lange productnaam HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter

Professionele foto's printen op formaten tot A3+ in realistisch, neutraal zwart-wit met een laag metamerisme of in schitterende, rijke kleuren. Het HP Vivera inktsysteem met 9 inktkleuren produceert foto's die lang meegaan¹; ICC-kleurbeheertools waarborgen een uitstekend contrast en een perfecte balans.
Meer>>>

HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter.
Professionele foto's printen op formaten tot A3+ in realistisch, neutraal zwart-wit met een laag metamerisme of in schitterende, rijke kleuren. De combinatie van het HP Vivera printsysteem met 9 inktkleuren, ICC-kleurbeheerinstellingen en codering van het druppelgewicht zorgt voor accurate kleuren met een uitstekend contrast en een perfecte balans. De prints zijn geschikt voor verkoop of tentoonstellingen en zijn achter glas meer dan 100 jaar en in een album ruim 200 jaar lichtbestendig¹. De printer is aan te sluiten via USB of het LAN; direct printen via PictBridge of vanuit kaartlezers is mogelijk om snel proefdrukken te produceren.
Korte samenvatting HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 8750, Inkjet, 4800 x 1200 DPI, 19 ppm, 18 ppm, A3+ (330 x 483 mm), A3+
Lange samenvatting HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter :

HP 8750, Photosmart. Printtechnologie: Inkjet, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI. Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter): 19 ppm, Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter): 18 ppm. Maximale printafmetingen: A3+ (330 x 483 mm), Media-afmetingen voor afdrukken zonder witrand: A3+. Ondersteunt Windows: Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium.... Gebruiksindicatie (maximaal): 1000 pagina's per maand

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 8750 Inkjet 4800 x 1200DPI fotoprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Printtechnologie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
4800 x 1200 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
19 ppm
Printsnelheid (kleur, concept, A4/US Letter)
18 ppm
Printen zonder witranden
Indicates whether this product is capable of printing borderless photos, and what size
Yes
Papier
Maximale printafmetingen *
A3+ (330 x 483 mm)
Media-afmetingen voor afdrukken zonder witrand
A3+
Beeldscherm
Ingebouwd display *
Yes
Poorten & interfaces
Wi-Fi *
No
Bluetooth *
Bluetooth is een draadloze communicatietechniek die weinig energie gebruikt en permanent actief is.
No
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
USB-poort *
Yes
PictBridge *
PictBridge is een industriestandaard uit 2003 van de Camera & Imaging Products Association (CIPA) voor het direct afdrukken van afbeeldingen.\nPictBridge maakt het mogelijk foto's van een digitale camera rechtstreeks door een printer te laten afdrukken via standaardverbindingen als USB (met een USB-kabel) of Bluetooth (draadloos).
Yes
Poorten & interfaces
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Aantal USB-aansluitingen
1
Opslagmedia
Geïntegreerde geheugenkaartlezer *
Het apparaat bevat een ingebouwde geheugenkaartlezer (card reader).
Yes
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 98
Duurzaamheid
Gebruiksindicatie (maximaal) *
1000 pagina's per maand
Energie
Stroombron *
Netspanning
Energy Star-certificaat *
No
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
83 W
AC invoer voltage
100-240
AC invoer frequentie
50/60
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Technische details
Kleur van het product *
Grijs
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-08-10
Testseek heeft 14 proffesionele recensies verzameld voor HP Photosmart 8750 Professional Photo Printer. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 83 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
83%
X