Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Designjet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
42" Roll Feed Spindle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5675A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160582474
Categorie
A plastic storage device for bundles of CDs, DVDS etc.
media spindles
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 66208
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 jun 2017 04:40:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle :
De korte redactionele beschrijving van HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle

HP Designjet 42-inch Roll Feed Spindle
Meer>>>

HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle.
Door continu printen produceert nu snel grootformaat documenten zonder papier te laden en dus met weinig interventie. Professionele ontwerpers en printservicebureaus blijven productief terwijl ze documenten en illustraties printen op speciale media.

Dit accessoire ondersteunt snel, continu printen op grootformaat media en allerlei mediatypen met een breedte van 24 tot 60 inch en een lengte van 21,34 tot 91,44 meter. Grootformaat opdrachten zijn gemakkelijk uit te voeren met dit betrouwbare HP accessoire.Deze tijdbesparende rolinvoeras houdt drukbezette grafische professionals en printserviceleveranciers productief. Met dit accessoire produceert u efficiënt hoogwaardige afbeeldingen en grootformaat documenten.Besteed uw tijd aan belangrijke dingen – grootformaat afbeeldingen en documenten. Dit accessoire ondersteunt mediarollen waarmee u langer kunt printen zonder papier bij te vullen, minder tijd kwijt bent aan interventies en tijd overhoudt voor kritische taken.
Korte samenvatting HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle:
Deze korte samenvatting van de HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Designjet 42" Roll Feed Spindle
Lange samenvatting HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle :

HP 42" Roll Feed Spindle, Designjet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Designjet 42" Roll Feed Spindle 42" media spindle, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Maat *
Physical dimension.
106,7 cm (42")
Technische details
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,31 kg
Gewicht (imperiaal)
2.9
Land Distributor
Danmark 1 distributor(s)
X