Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP FAS Transaction Pack

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAS Transaction Pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5641D
Categorie
Accessories needed for printing and scanning such as ink cartridges and printer paper.
print- & scanaccessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7018
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:29:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Raadpleeg het garantiedocument bij het product.
Meer>>>

HP FAS Transaction Pack:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP FAS Transaction Pack.
Innovatieve technologie die formulierverwerking ingrijpend verandert en de productiviteit aanzienlijk verhoogt

Het HP Forms Automation System is een innovatieve technologie die de manier waarop gegevens van papieren formulieren worden verzameld en verwerkt ingrijpend verandert – het verbetert en vereenvoudigt de workflow, bespaart kosten en is heel efficiënt en flexibel.

Het Forms Automation System is gebruiksvriendelijk, integreert naadloos en maakt processen efficiënter. Het vormt een handig, intuïtief systeem dat werkt met gewoon papier en de HP Digital Pen, die vergelijkbaar is met een traditionele pen. 'Intelligente' papieren formulieren kunnen on-demand worden geprint op diverse HP LaserJet printers. De oplossing integreert naadloos in de bestaande IT-infrastructuur. Hij bespaart tijd en geld doordat workflowprocessen aanzienlijk worden versneld.

Het HP Forms Automation System versnelt formulierverwerking aanzienlijk. Het is een uniek, aanpasbaar systeem dat werkt met een flexibele softwareontwikkel-kit met handschriftherkenning, verwerking van aankruisvakjes en uitwisselbare gegevensformaten zoals PDF, XML, JPG en TIFF; daardoor integreert het naadloos in uw bestaande IT-infrastructuur. Doordat gegevens op papier direct worden opgenomen in de database – in minuten of uren in plaats van weken – profiteren uw klanten evenzeer als uw eigen organisatie. De universele interface van pen en papier maakt het systeem vertrouwd en gebruiksvriendelijk; bovendien blijft ook een papieren versie van de formulieren bewaard. Training van eindgebruikers is niet nodig, omdat er weinig verandert in de manier waarop formulieren worden ingevuld. De HP Digital Pen 250 is licht en compact – dat maakt hem gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen. De vooraf ingevulde inhoud van de formulieren wordt tegelijk geprint met een dynamisch achtergrondpatroon (op een groot aantal HP LaserJet printers).

Een eenvoudig, betrouwbaar mechanisme dat HP Workflow Connect 250 activeert voor 50.000 transacties

Een eenvoudig, betrouwbaar mechanisme dat HP Workflow Connect activeert in bundels van 50.000 transacties. De telmethode voor transacties wordt aangepast aan het type formuliergebruik – formulieren met één of meer pagina's of meerdere updates van hetzelfde formulier.

Een eenvoudig, betrouwbaar mechanisme dat HP Workflow Connect activeert in bundels van 50.000 transacties. De telmethode voor transacties wordt aangepast aan het type formuliergebruik – formulieren met één of meer pagina's of meerdere updates van hetzelfde formulier.Het gebruik wordt bijgehouden met de transactieteller, die aftelt hoeveel formulieren zijn verwerkt.Een transactietellermodel waarbij u alleen betaalt voor wat u gebruikt, vergemakkelijkt de facturering en doorbelasting. Aanschaf in bundels van 50.000 transacties geeft u controle over de uitgaven en maakt langlopende financiële verplichtingen overbodig. Per transactie kost dit ondernemingen nog geen derde van traditionele formulierverwerking.Het Transaction pack werkt alleen met een speciale Workflow Connect; dat biedt bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik.
Korte samenvatting HP FAS Transaction Pack:
Deze korte samenvatting van de HP FAS Transaction Pack-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP FAS Transaction Pack
Lange samenvatting HP FAS Transaction Pack :

HP FAS Transaction Pack

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP FAS Transaction Pack, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X