Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP FAS Workflow Connect 250

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAS Workflow Connect 250
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5640D
Categorie
Accessories needed for printing and scanning such as ink cartridges and printer paper.
print- & scanaccessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7108
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:29:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Raadpleeg het garantiedocument bij het product.
Meer>>>

HP FAS Workflow Connect 250:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP FAS Workflow Connect 250.
Innovatieve technologie die formulierverwerking ingrijpend verandert en de productiviteit aanzienlijk verhoogt

Het HP Forms Automation System is een innovatieve technologie die de manier waarop gegevens van papieren formulieren worden verzameld en verwerkt ingrijpend verandert – het verbetert en vereenvoudigt de workflow, bespaart kosten en is heel efficiënt en flexibel.

Het Forms Automation System is gebruiksvriendelijk, integreert naadloos en maakt processen efficiënter. Het vormt een handig, intuïtief systeem dat werkt met gewoon papier en de HP Digital Pen, die vergelijkbaar is met een traditionele pen. 'Intelligente' papieren formulieren kunnen on-demand worden geprint op diverse HP LaserJet printers. De oplossing integreert naadloos in de bestaande IT-infrastructuur. Hij bespaart tijd en geld doordat workflowprocessen aanzienlijk worden versneld.

Het HP Forms Automation System versnelt formulierverwerking aanzienlijk. Het is een uniek, aanpasbaar systeem dat werkt met een flexibele softwareontwikkel-kit met handschriftherkenning, verwerking van aankruisvakjes en uitwisselbare gegevensformaten zoals PDF, XML, JPG en TIFF; daardoor integreert het naadloos in uw bestaande IT-infrastructuur. Doordat gegevens op papier direct worden opgenomen in de database – in minuten of uren in plaats van weken – profiteren uw klanten evenzeer als uw eigen organisatie. De universele interface van pen en papier maakt het systeem vertrouwd en gebruiksvriendelijk; bovendien blijft ook een papieren versie van de formulieren bewaard. Training van eindgebruikers is niet nodig, omdat er weinig verandert in de manier waarop formulieren worden ingevuld. De HP Digital Pen 250 is licht en compact – dat maakt hem gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen. De vooraf ingevulde inhoud van de formulieren wordt tegelijk geprint met een dynamisch achtergrondpatroon (op een groot aantal HP LaserJet printers).

HP Workflow Connect 250 is een verzameling softwarecomponenten voor het beheren van de formulierenworkflow.

HP Workflow Connect 250 is een verzameling softwarecomponenten voor het beheren van de formulierenworkflow. De reeks bestaat uit de Digital Layout Designer, Digital Paper Printer Driver, Digital Pen Download Software, Service Controller en Digital Paper SDK.

HP Workflow Connect 250 beheert elke stap in de formulierenworkflow – en werkt samen met printers, pennen en de enterprise back-end.

Workflow Connect omvat vijf softwarecomponenten: de Digital Layout Designer, Digital Paper Printer Driver, Digital Pen Download Software, Service Controller en Digital Paper SDK. De HP Handwriting Recognition Engine, die leverbaar is als optie, zet handgeschreven informatie snel en accuraat om in digitale tekens.

HP Workflow Connect 250 is een verzameling softwarecomponenten die elke stap in de formulierenworkflow beheert – en samenwerkt met printers, pennen en de enterprise back-end. Workflow Connect omvat vijf componenten: de Digital Layout Designer zet bestaande formulieren om in digitale. De Digital Paper Printer Driver print inhoud samen met een uniek achtergrondpatroon op een groot aantal HP LaserJet printers. De Digital Pen Download Software brengt met de HP Digital Pen ingevoerde informatie over naar de juiste back-end services. De Service Controller configureert en beheert de communicatie tussen printers, pennen en back-end services. De Digital Paper SDK verwerkt de ingevoerde informatie en neemt deze op in de dataworkflow van de organisatie, in standaardformaten als XML, TIFF en JPG. De HP Handwriting Recognition Engine, die naadloos integreert in HP Workflow Connect, zet handgeschreven informatie snel en accuraat om in digitale tekens.
Korte samenvatting HP FAS Workflow Connect 250:
Deze korte samenvatting van de HP FAS Workflow Connect 250-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP FAS Workflow Connect 250
Lange samenvatting HP FAS Workflow Connect 250 :

HP FAS Workflow Connect 250

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP FAS Workflow Connect 250, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X