Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Workflow Connect 200

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Workflow Connect 200
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5640B
Categorie
Computer programs where the layout, contents and typography of the document can be changed by the user so a professional-looking document can be present or published.
Desktop publishing (DTP)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8600
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:29:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Softwaresupport voor HP Workflow Connect 200 is beschikbaar via HP supportcontracten
Meer>>>

HP Workflow Connect 200:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Workflow Connect 200.
Innovatieve technologie die formulierverwerking ingrijpend verandert en de productiviteit aanzienlijk verhoogt

Het HP Forms Automation System is een innovatieve technologie die de manier waarop gegevens van papieren formulieren worden verzameld en verwerkt ingrijpend verandert – het verbetert en vereenvoudigt de workflow, bespaart kosten en is heel efficiënt en flexibel.

Gebruiksgemak, naadloze integratie en efficiëntere klinische workflowprocessen met het HP Forms Automation System. U gebruikt gewoon papier en de HP Digital Pen, die op een traditionele pen lijkt, en krijgt daarmee een intuïtief, gebruiksvriendelijk systeem. Intelligente papieren formulieren kunnen gemakkelijk on-demand worden geprint op een groot aantal HP LaserJet printers. Het systeem kan naadloos worden geïntegreerd in uw IT-infrastructuur. Bespaar tijd en verbeter de patiëntenzorg door workflowprocessen aanzienlijk te versnellen.

Het HP Forms Automation System versnelt de verwerking van klinische formulieren aanzienlijk. Het is een uniek, aanpasbaar systeem dat werkt met een flexibele software-ontwikkelkit met handschriftherkenning, verwerking van aankruisvakjes en uitwisselbare gegevensformaten zoals PDF, XML, JPG en TIFF, voor een naadloze integratie in de IT-infrastructuur van uw organisatie. Doordat gegevens op papier direct worden opgenomen in de database – in minuten of uren in plaats van weken – krijgen artsen resultaten die niet alleen gunstig zijn voor de patiënten, maar ook voor de financiële situatie van de organisatie.

De universele interface van pen en papier maakt het systeem vertrouwd en gebruiksvriendelijk; bovendien blijft ook een papieren versie van de formulieren bewaard. Training van de gebruikers is niet nodig, omdat er weinig verandert in de manier waarop formulieren worden ingevuld. De HP Digital Pen 250 is licht en compact – dat maakt hem gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen. De inhoud van de formulieren kan tegelijk met een uniek achtergrondpatroon op een groot aantal HP LaserJet printers worden geprint.

HP Workflow Connect 200 is een verzameling softwarecomponenten voor het beheren van de formulierenworkflow.

HP Workflow Connect 200 is een verzameling softwarecomponenten voor het beheren van de formulierenworkflow. De reeks bestaat uit de Digital Layout Designer, Digital Paper Printer Driver, Digital Pen Download Software, Service Controller en Digital Paper SDK.
Korte samenvatting HP Workflow Connect 200:
Deze korte samenvatting van de HP Workflow Connect 200-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Workflow Connect 200
Lange samenvatting HP Workflow Connect 200 :

HP Workflow Connect 200

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Workflow Connect 200, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

X