Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5552B#ABH
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33652
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 okt 2017 09:12:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Service & support options: HPextensions: H7580E or H7580A option ABU (3 years, standard service), H7583E or H7583A option ABU (3 years, express service) *Available in Belgium, Denmark, the Netherlands, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Portugal, Spain, Sweden and UK
Service & support: 1 year limited hardwarebacked by HP Service and Support
Lange productnaam HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional

Gemakkelijk te delen via een vast of draadloos netwerk*
Meer>>>

HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional.
Deze netwerkklare all-in-one bevat een ingebouwde vaste en draadloze* interface om tot 5 pc's te delen. Geheugenkaartslots** en een 8,8-cm kleuren-LCD om gemakkelijk foto's te bewerken. Foto's van professionele kwaliteit printen – met of zonder witranden – tot 2 x A4.

ABH - Netherlands - Dutch localization
Korte samenvatting HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier
Lange samenvatting HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional :

HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier multifunctional, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-08-31
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor HP Photosmart 2710 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 85 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
85%
X