Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q5491A pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q5491A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5491A
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 110250
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 nov 2017 01:12:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q5491A pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP Q5491A pak fotopapier

HP Premium Plus satijnglans fotopapier, 286 gr/m², 610 mm x 15,2 m
Meer>>>

HP Q5491A pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q5491A pak fotopapier.
HP Premium Plus satijnglans fotopapier is een matglanzend papier voor foto'''''''s en proefdrukken dat schitterende prints produceert met de consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.

De consistente toplaag van HP Premium Plus satijnglans fotopapier verleent foto'''''''s en proefdrukken parelglans en geeft afbeeldingen een echte fotokwaliteit.HP Premium Plus satijnglans fotopapier produceert levendige prints en proefdrukken met accurate kleuren en een consistente, fotorealistische weergavekwaliteit.HP Premium Plus Satin Photo Paper produceert superieure fotoprints en proefdrukken die circa 82 jaar [1] binnen achter glas kunnen worden tentoongesteld voordat zichtbare verbleking of vlekvorming optreden.
Korte samenvatting HP Q5491A pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Q5491A pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q5491A, 15,2 m, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C, -5 - 45 °C, 5 - 95 procent, 3,16 kg
Lange samenvatting HP Q5491A pak fotopapier :

HP Q5491A. Rollengte: 15,2 m. Gewicht verpakking: 3,16 kg. Afmetingen (BxDxH): 127 x 127 x 651 mm, Afmetingen verpakking (BxDxH): 127 x 127 x 651 mm, Aantal per pallet: 96 stuk(s)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q5491A pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Gewicht printermedia
280 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
287
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Rollengte
15,2 m
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-5 - 45 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
3,16 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
127 x 127 x 651 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
127 x 127 x 651 mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
96 stuk(s)
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,6 kg
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
93 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95 °F
Overige specificaties
Land van herkomst
Zwitserland
Hoeveelheid per EUR-pallet
60 stuk(s)
Maat
12,7 cm (5")
Gewicht pallet
332,5 kg
Core diameter
5,08 cm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1219 x 1016 x 1143 mm
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
87%
Droogtijd printermedia
Amount of time it takes ink to be dry to the touch on the surface of the media
5 min.
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
99
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1219,2 x 1016 x 1143 mm (48 x 40 x 45")
Core formaat
2
Gewicht euro pallet
218,9 kg
Afmetingen verpakking (B x D x H)
127 x 127 x 651 mm (5 x 5 x 25.6")
Afmetingen Europese pallet (b x d x h)
1200 x 800 x 906 mm
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X