Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q5490A pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q5490A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5490A
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 107641
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jul 2017 23:40:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Q5490A pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP Q5490A pak fotopapier

Premium Plus satijnglans fotopapier, 20 vel, A2+/458 x 610 mm
Meer>>>

HP Q5490A pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q5490A pak fotopapier.
- HP Premium Plus satijnglans fotopapier is een matglanzend papier voor foto'''''''s en proefdrukken dat schitterende prints produceert met de consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.
- De consistente toplaag van HP Premium Plus satijnglans fotopapier verleent foto'''''''s en proefdrukken parelglans en geeft afbeeldingen een echte fotokwaliteit.
- HP Premium Plus satijnglans fotopapier produceert levendige prints en proefdrukken met accurate kleuren en een consistente, fotorealistische weergavekwaliteit.
- HP Premium Plus Satin Photo Paper produceert superieure fotoprints en proefdrukken die circa 82 jaar 1 binnen achter glas kunnen worden tentoongesteld voordat zichtbare verbleking of vlekvorming optreden.
Korte samenvatting HP Q5490A pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Q5490A pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q5490A, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C, -5 - 45 °C, 5 - 95 procent, 2,54 kg, 719 x 470 x 19,05 mm
Lange samenvatting HP Q5490A pak fotopapier :

HP Q5490A. Gewicht verpakking: 2,54 kg. Afmetingen verpakking (BxDxH): 719 x 470 x 19,05 mm, Media-afmetingen (1 vel): 458 x 610 mm, Aantal vel per pak: 20 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q5490A pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
280 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
11.3
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 45 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,54 kg
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
719 x 470 x 19,05 mm
Media-afmetingen (1 vel)
458 x 610 mm
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
20 vel
Land Distributor
Deutschland 4 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 2 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X