Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5488A
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 87701
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:36:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier

HP Premium Plus glanzend fotopapier, 286 gr/m², 610 mm x 15,2 m
Meer>>>

HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier.
HP Premium Plus glanzend fotopapier is een glanzend papiertype voor foto's en proefdrukken dat schitterende prints produceert die ongeveer 82 jaar[1] lichtbestendig zijn – met de consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.

HP Premium Plus glanzend fotopapier heeft een consistente glanzende toplaag voor foto'''''''s en proefdrukken van professionele kwaliteit.HP Premium Plus glanzend fotopapier produceert accurate kleurenproeven en foto'''''''s met een geweldig kleurbereik dat afbeeldingen een echte fotokwaliteit geeft.HP Premium Plus glanzend fotopapier is een dik, stevig materiaal met een professionele uitstraling, de uitzonderlijke lichtbestendigheid, consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.
Korte samenvatting HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft), Glans, 286 g/m², Wit, 20 - 80 procent, 93 procent, 5 min.
Lange samenvatting HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier :

HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft). Type finish: Glans, Gewicht printermedia: 286 g/m², Kleur van het product: Wit. Ondoorzichtigheid: 93 procent, Droogrtijd printermedia: 5 min., Bedrijfstemperatuur, bereik: 59 - 95 °F

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Premium Plus Gloss 610 mm x 15.2 m (24 in x 50 ft) Glans Wit pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Glans
Gewicht printermedia
286 g/m²
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Kleur van het product
Wit
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
93 procent
Droogrtijd printermedia
5 min.
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95 °F
Land van herkomst
VS
Core diameter
5,08 cm
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
87
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
99%
Core formaat
2
Land Distributor
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X