Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q5486A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5486A
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 93337
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 jun 2017 04:43:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier

330 x 483 mm, 280 g/m², Glans
Meer>>>

HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier.
HP Premium Plus glanzend fotopapier is een glanzend papiertype voor foto's en proefdrukken dat schitterende prints produceert die ongeveer 82 jaar lichtbestendig zijn – met de consistente kwaliteit en stabiele kleuren die professionals nodig hebben.
Korte samenvatting HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q5486A, Zwart, Blauw, Wit, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C, -5 - 45 °C, 5 - 95 procent, 1,57 kg
Lange samenvatting HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier :

HP Q5486A. Kleur van het product: Zwart, Blauw, Wit. Gewicht verpakking: 1,57 kg. Afmetingen verpakking (BxDxH): 502 x 19 x 343 mm, Aantal vel per pak: 25 vel, Afmetingen papier: 330 x 483 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q5486A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Gewicht printermedia
280 g/m²
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Kleur van het product
Zwart, Blauw, Wit
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-5 - 45 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,57 kg
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
502 x 19 x 343 mm
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
25 vel
Afmetingen papier
330 x 483 mm
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)