Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5479A
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12020
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:01:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: 90 dagen garantie; media met mankementen worden door de fabrikant vervangen
Garantieverklaring: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http://www.hp.com/support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Meer>>>

HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier.
Voor 10 x 15 cm prints met de uitstraling van vakafdrukken. Foto''s die met de nieuwe HP inktcartridges worden geprint, zijn net zo lang lichtbestendig als foto''s uit de centrale, ook als ze worden neergezet of opgehangen*. Coating aan de achterzijde voorkomt vegen als prints gestapeld worden.
Korte samenvatting HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht
Lange samenvatting HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier :

HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Premium Glossy Photo Paper 240 g/m²-10 x 15 cm borderless/20 sht pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X