Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5468A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160031866
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10763
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 dec 2017 04:05:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Coated Paper Datasheet (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia

HP Papier met coating, universeel
Meer>>>

HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia.
HP Papier met coating, universeel is geschikt voor bewegwijzering en posters die regelmatig worden gewijzigd of vervangen. Het papier levert matte afbeeldingen van hoge kwaliteit met korte droogtijd, voor een verrassend lage prijs. Het is ook zeer geschikt voor technische applicaties.
Korte samenvatting HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m
Lange samenvatting HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia :

HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Universal Coated Paper 95 g/m²-50"/1270 mm x 45.7 m grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X