Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 4250tn Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q5402A#436
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15589
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:20:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP LaserJet 4250 Series Printer Datasheet (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI

HP LaserJet 4250 printer
Meer>>>

HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI.
Deze betrouwbare, gebruiksvriendelijke zwart-wit LaserJet printer biedt uitstekende prestaties, hoge printsnelheden – ook de eerste pagina is snel gereed – en een reeks uitbreidingsopties en accessoires die voorzien in de behoeften van werkgroepen.

Kenmerken

- Deze printer is afgestemd op de hoge eisen van werkgroepen; met printsnelheden tot 43 ppm, waarbij de eerste pagina snel gereed is, een krachtige 460-MHz processor, een groot maandvolume en professionele printkwaliteit.

- Gebruiksvriendelijk: eindgebruikers en IT-beheerders zullen het handige vierregelige grafische display op het bedieningspaneel, HP's Intelligente printtechnologie** en de mogelijkheden voor remote beheer via het web waarderen, die configuratie, probleemoplossing en onderhoud van deze printers vergemakkelijken.

- Er zijn meer uitbreidingsopties beschikbaar dan ooit om de interventie tot een minimum te beperken: diverse papierverwerkings- en ­afwerkingsaccessoires, toonaangevende interne netwerkinterface*, flexibele aansluitmogelijkheden en CompactFlash-oplossingen.

- De HP LaserJet 4250 printer serie is een snelle, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en uitbreidbare oplossing die de productiviteit verhoogt en voorziet in de printbehoeften voor werkgroepen van 10 tot 15 gebruikers in grote, middelgrote en kleine organisaties.
Korte samenvatting HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet 4250tn Printer, 1200 x 1200 DPI, 1100 vel, 43 ppm, Netwerkgereed
Lange samenvatting HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI :

HP LaserJet LaserJet 4250tn Printer. Aantal printcartridges: 1, Gebruiksindicatie (maximaal): 200000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 43 ppm. Standaard invoercapaciteit: 1100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 300 vel. Netwerkgereed

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 4250tn Printer 1200 x 1200DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
200000 pagina's per maand
Aantal printcartridges *
1
Standaard printertalen *
PDF 1.3
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
43 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
43, 45
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
60 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
1100 vel
Maximum invoercapaciteit
3100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
300 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
800 vel
Papier
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
60 to 120 g/m2
Ondersteunde mediatypen
Paper (plain, preprinted, letterhead, prepunched, bond, recycled, color, card stock, rough, cut-sheet, recycled), envelopes, transparencies, labels
Mediaformaten (lade 1)
A4, A5, B5 (JIS), Executive (JIS), 16k (195 x 270mm), envelopes (C5, DL, B5), 76 x 216 to 127 x 356 mm
Mediagewicht lade 1
60 to 200 g/m²
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP 1, Telnet, SNMP 3, SNMP 2c, HTTP
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
TCP/IP, IPX/SPX, AppleTalk, DLC/LLC
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Maximaal intern geheugen *
512 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
680 W
Stroomverbruik (in standby)
20 W
Stroomverbruik (PowerSave)
13 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,3 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
No
Blue Angel compatibel
Indicates whether this product is Blue Angel compliant
No
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
20KC MIPS
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
460 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 32,5 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
29,7 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
418 x 451 x 498 mm
Gewicht pallet
229 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
35 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
720 x 600 x 557 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
553 x 936 x 668 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 800 x 1821 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Print drivers and installation software on CD-ROM (HP PCL 6, HP PCL 5e, PS, PPDs, HP LaserJet Utility, HP LaserJet Toolbox, Macintosh software); and installation software (link to HP Web Jetadmin software, for simple installation, configuration and manage
Overige specificaties
Maximum scanformaat
216 x 356 mm
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimum systeemeisen voor Macintosh
160 MB free hard disk space, Mac OS 9.x and Mac OS X v 10.1 and later, CD-ROM drive, USB port or IEEE 1284-B compliant parallel port
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows 2000: 133 MHz processor, 64 MB RAM, CD-ROM drive; Windows XP: 233 MHz processor, 64 MB RAM, CD-ROM drive; Windows Server 2003: 550 MHz processor, 128 MB RAM (standard edition), 220 MB of free hard disk space for Windows, 1 GHz proces
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP Web Jetadmin, HP LaserJet Utility, HP Embedded Web Server, HP LaserJet Toolbox
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz); 100 - 127 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
6 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 22: 1997/EN 55022: 1998 Class B, EN 61000-3-2: 2000, EN 61000-3-3: 1995, EN 55024: 1998, FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B/ICES-003, Issue 4/GB9254-1998, GB17625.1-2003, EMC Directive 89/336/EEC and the Low Voltage Directive 73/23/EEC, and carries the CE-Marking accordingly
Standaardinvoerladen
3
Netwerkfuncties
Ethernet, Fast Ethernet
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
Argentina (TUV S Mark-Rs.92/98/Ds.1009/98), Australia (AS/NZ 3260), Canada (cUL-CAN/CSA C22.2 No.60950-00), China (GB4943), Czech Republic (CSN-IEC 60950-IEC 60825-1), Estonia (EEI-EN60950-IEC 60825-1), EU (CE Mark-Low Voltage Directive 73/23/EEC), German
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
Windows Installer, HP PCL 6, HP PCL 5e, HP PostScript Level 3 emulation, HP Web Jetadmin, Macintosh Installer, Macintosh PostScript, PostScript Printer Description (PPD) files, IBM drivers, Model scripts, OS/2 PCL 5 or PCL 6 printer driver, OS/2 PS printer driver, UNIX model scripts, Linux drivers, HP OpenVMS drivers
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
OS/2, UNIX, Linux, HP OpenVMS Microsoft Windows 98, Me, NT 4.0 (parallel and network connections only), 2000, XP, Server 2003; Apple Mac OS 9.x and later, OS X 10.1 or later
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
55,4 cm (21.8")
Overige specificaties
Maat
41,9 cm (16.5")
Extra papierladen
List of additional paper trays supported by this product (paper trays except the standard input tray 1)
Optional 500-sheet paper tray (standard on LJ4250tn/dtn/dtnsl), 1500-sheet high-capacity tray
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Printkwaliteit (zwart, standaard)
1200 DPI
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32 °C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x IEEE 1284 (EPP/ECP) - 36 pin Centronics 1 x Hi-Speed USB - 4 pin USB Type B 1 x Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45
Formaten afwijkende media
Multipurpose Tray 1: 76 x 216 to 127 x 356 mm; Trays 2 and 3: 148 x 216 to 210 x 356 mm
Standaard mediaformaten
A4, Letter, Legal, Executive, B5, A5, envelopes (C5, DL, B5)
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,512 GB
Printmarge onder (A4)
5 mm
Printmarge links (A4)
5 mm
Printmarge rechts (A4)
5 mm
Printmarge boven (A4)
5 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
80 HP Font set (plus Greek, Hebrew, Cyrillic, Arabic)
Mediagewichten per papierpad
Multipurpose Tray 1: 60 to 200 g/m²; Trays 2 and 3, optional 1500-sheet HCI tray, two-sided printing accessory: 60 to 120 g/m²
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
Yes, 75 (optional with the purchase of an envelope feeder)
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.9 B(A) / 4.0 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
62 dB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Automatic (optional)
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
43 ppm
Papierverwerking
List of the standard and optional input and output paper handling options available with this product
Base/n:100-sheet multipurpose tray, 1 x 500-sheet input tray, straight-through paper path, optional: 500-sheet or 1500-sheet tray (up to a maximum of 3,100 sheets), duplexer, 500-sheet stacker, stapler/stacker (up to 15 pages stapler/up to 500-sheet stack
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
1200 x 1200 DPI
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Most recent printer drivers and software for all supported operating systems available at http://www.hp.com/support/lj4250; if no access to the Internet, see support flyer that came in printer box
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
A4, A5, Letter, Legal, Executive, B5
Verwerking van uitvoer
Sheetfed
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
Double Data Rate memory technology
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
Intuitive operation and easy to understand messaging, expanded control panel for context-based problem resolution, 4 x 20 graphical display with help features. Messages can be displayed in 20 languages.
Maximaal aantal papierladen
5
Mediaformaten (lade 2)
A4, Letter, Legal, Executive, B5, A5, and custom sizes 148 x 216 to 210 x 356 mm
Mediaformaten (lade 3)
A4, Letter, Legal, Executive, B5, A5, and custom sizes 148 x 216 to 210 x 356 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
sheets: 500
Mediatype en capaciteit, lade 3
sheets: 500 (or 1500)
Mediagewicht lade 2
60 to 120 g/m²
Mediagewicht, lade 3
60 to 120 g/m²
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
500-sheet or 1500-sheet input tray (up to 5 trays for maximum 3100-sheet input capacity), two-sided printing accessory, 75-envelope feeder
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
100-sheet multipurpose tray, two 500-sheet input trays
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
300-sheet output capacity (250-sheet face down, 50-sheet face up)
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
Management security: SNMP v 3, SSL/TLS (HTTPS), 802.1x authentication (with 620n and 625n EIO print servers); wireless network security: WPA (Wi-Fi Protected Access), WEP encryption (40-/64- and 128-bit), 802.1x authentication (EAP-PEAP, LEAP, EAP-TTLS, EAP-TLS, EAP-MD5) with RADIUS servers
Upgrademogelijkheden
Printer firmware and networking firmware can be remotely upgraded.
Service en support
List of service and support software included within the system
1 year on-site warranty. Optional HP Care Pack services available.
Technische details
CompactFlash support enables added functionality
Papierverwerking optioneel/uitvoer
500-sheet stacker or 15-sheet stapler/500-sheet stacker
Mediatype en capaciteit, duplexmodule
A4, A5, Letter, Legal, Executive, B5
Afmetingen verpakking (B x D x H)
720,1 x 600,2 x 557 mm (28.4 x 23.6 x 21.9")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1201,4 x 800,1 x 1821,2 mm (47.3 x 31.5 x 71.7")
Gewicht pallet (imperiaal)
228,6 kg (504 lbs)
Gewicht (imperiaal)
60 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
55 dB(A)
Duplex bindende
No
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 8 sec
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 8 sec
Maximale afdrukbare gebied
201.5 x 288.5 (PS, PDF, HP PCL 6), 198 x 287 (HP PCL 5e)
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, executive, statement, 8.5 x 13 in, envelopes (No. 10, Monarch)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Gewicht verpakking (imperiaal)
78.2 lb
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 45 ppm
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 10 envelopes
Aanbevolen mediagewicht (dubbelzijdig)
16 to 32 lb
Standaard mediaformaten (dubbelzijdig, brits/amerikaans)
Letter, legal, executive, 8.5 x 13 in
Standaard mediaformaten (duplex, metrisch)
A4, A5, B5 (JIS), executive (JIS)
UNSPSC-code
43212105
X