Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
9040
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 9050dn Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q3723A#402
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 61921
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:03:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP LaserJet 9050 printerserie (0,6MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI

Hoogpresterende netwerkprinter voor grote volumes en formaten tot A3 met een automatische duplexmodule en veelzijdige papierverwerkingsopties*. Beproefde HP betrouwbaarheid en maximale productiviteit, plus krachtige beheerfuncties en optionele oplossingen van HP en andere fabrikanten.
Meer>>>

HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI.
De HP LaserJet 9050 serie omvat hoogpresterende zwart-wit printers voor grote volumes op formaten tot A3, met veelzijdige papierverwerkingsopties*. Met de optionele accessoires, zoals een 8-baks sorteersysteem, uitvoereenheid/nietmachine, multifunctionele finisher en krachtige zakelijke printoplossingen beheert u de printwerkstroom efficiënter dan ooit. Deze snelle, betrouwbare printers – met een geoptimaliseerde processor, een ingebouwde HP Jetdirect printserver en HP's intelligente printtechnologie** – bereiken snelheden tot 50 ppm.

ABU - United Kingdom - UK English localization
Korte samenvatting HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet 9050dn Printer, 600 x 600 DPI, 1100 vel, 50 ppm, Netwerkgereed
Lange samenvatting HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI :

HP LaserJet LaserJet 9050dn Printer. Aantal printcartridges: 1, Gebruiksindicatie (maximaal): 300000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 50 ppm. Standaard invoercapaciteit: 1100 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 600 vel. Netwerkgereed

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 9050dn Printer 600 x 600DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
300000 pagina's per maand
Aantal printcartridges *
1
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
50 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
50 ppm
Printsnelheid (zwart, standaard, A3)
28 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
8 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
1100 vel
Maximum invoercapaciteit
100 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
600 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
3600 vel
Papier
Ondersteund mediagewicht, duplex printen (aanbevolen gr/m²)
64 to 199 g/m2
Ondersteunde mediatypen
Paper (plain, preprinted, letterhead, prepunched, bond, color, recycled, rough), transparencies, labels, cardstock
Mediaformaten (lade 1)
A4, B4, B5, A3, A5, custom: 99x191 to 297x432mm
Mediagewicht lade 1
64 to 216 g/m²
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
With HP Jetdirect Fast Ethernet Internal Print Server, HP Jetdirect 625n, 680n EIO Internal Print Servers, HP en3700 External Print Server: TCP/IP (IP Direct mode; may require software from the NOS vendor or third party vendor: LPD, FTP, IPP), IPX/SPX, DLC/LLC, AppleTalk, Auto-IP, Apple Rendezvous compatible, NDS, Bindery, NCP, Telnet, SLP, IGMP, BOOTP/DHCP, WINS, SNMP (v 1, 2c, 3), HTTP
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Maximaal intern geheugen *
512 MB
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
Optional
Energie
Stroomverbruik (PowerSave)
36 W
Stroomverbruik (indien uit)
0,3 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
No
Prestatie
Type processor *
Yes
Processormodel
MIPS 20KC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
533 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 32,5 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Hoogte bij opslag
15000
Bedrijfstemperatuur, bereik
50 - 91 °F
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
76,2 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
638 x 600 x 633 mm
Gewicht pallet
7,9 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
89,8 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
911,9 x 789,9 x 721,4 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1397 x 1001 x 1036 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
911 x 790 x 1036 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Print drivers and installation software on CD-ROM (HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emulation)
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Mac OS 8.6, 9.0, 9.04, 9.1, 9.2, 10.1, 4 MB of free RAM space and 160 MB free hard disk space; AppleTalk
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows 2000: 300 MHz processor with 64 MB RAM; Windows XP Home, Windows XP Professional: 233 MHz processor with 64 MB RAM; 180 MB free hard disk space; 1 GHz processor, 512 MB RAM [Windows Vista Ready, check user guide for minimum hard drive space], CD-ROM drive or Internet connection; dedicated IEEE 1284 parallel port
Printerbeheer
Printer management software used by this product included as standard
HP Web Jetadmin
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
Input voltage: 110 to 127 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz); 220 to 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz)
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
1 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
CISPR 22: 1997/EN 55022: 1998 Class B, EN 61000-3-2: 2000, EN 61000-3-3: 1995, EN 55024: 1998, FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B/ICES-003, Issue 4/GB9254-1998, GB17625.1-2003, EMC Directive 89/336/EEC and the Low Voltage Directive 73/23/EEC, and carries the CE-Marking accordingly
Standaardinvoerladen
3
Netwerkfuncties
Via HP Jetdirect internal print servers for Fast Ethernet, Gigabit Ethernet; 802.11b wireless connectivity HP Jetdirect Fast Ethernet embedded print server (10/100Base-TX)
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
Argentina (TUV S Mark-Rs.92/98/Ds.1009/98), Australia (AS/NZ 3260), Canada (cUL-CAN/CSA C22.2 No.60950-00), China (GB4943), Czech Republic (CSN-IEC 60950-IEC 60825-1), Estonia (EEI-EN60950-IEC 60825-1), EU (CE Mark-Low Voltage Directive 73/23/EEC), Germany (TÛV- EN60950-IEC 60825-1), Hungary (MEEI- IEC 60950-IEC 60825-1), Japan Radio Law, Lithuania (LS- IEC 60950-IEC 60825-1), Mexico (NOM NYCE-NOM 019 SCFI), Poland (B Mark- IEC 60950-IEC60825-1), (Russia (GOST- R50377), Slovakia (IEC 60950-IEC60825-1), Slovenia (SQI- IEC 60950-EN60825-1), South Africa (IEC 60950-IEC60825-1), USA (UL-UL 60950, FDA-21 CFR Chapter 1 Subchapter J for lasers); Class 1 laser/LED product
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
Windows 2000, XP, Server 2003, Macintosh OS 9, OS 10
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000; XP Home; XP Professional; Certified for Windows Vista; Mac OS 9; Mac OS X
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
139,7 cm (55")
Maat
139,7 cm (55")
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A3)
28 ppm
Overige specificaties
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Standaard invoercapaciteit voor transparanten
100
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32,5 °C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 IEEE 1284-B compliant parallel, 2 EIO slots
Formaten afwijkende media
Multipurpose Tray 1: 98 x 191 to 312 x 470 mm; automatic two-sided printing unit, Tray 2, 3 and 8-bin mailbox: 148 x 210 to 297 x 432 mm. Optional Tray 4: 182 x 210 to 297 x 432 mm
Standaard mediaformaten
ISO A3, ISO A4, ISO A5, JIS B4, JIS B5, JIS B6, JIS executive
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
0,512 GB
Printmarge onder (A4)
1 mm
Printmarge links (A4)
1 mm
Printmarge rechts (A4)
1 mm
Printmarge boven (A4)
1 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
80 scalable TrueType fonts
Mediagewichten per papierpad
Multipurpose Tray 1: 64 to 216 g/m²; Trays 2, 3, 4: 64 to 200 g/m²
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
60 vel
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
No
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
7.2 B(A) (printing A4 simplex from Tray 3 at 50 ppm)
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Automatic (standard)
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
50 ppm
Printmarge onder (A3)
1 mm
Printmarge links (A3)
1 mm
Printmarge rechts (A3)
1 mm
Printmarge boven (A3)
1 mm
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
600 x 600 DPI
Draadloze opties
Optional, enabled with purchase of a hardware accessory
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Current drivers and software are available from the Internet. Depending on the configuration of Microsoft Windows driven computers, the installation program for the printer software automatically checks the computer for Internet access to obtain the latest software.
Ondersteunde mediaformaten voor dubbelzijdig printen
List of duplex media sizes this product can accept; in specified order as in the example
ISO A3, ISO A4, ISO A4-rotated, ISO A5, JIS B4, JIS B5, JIS B6, JIS executive
Verwerking van uitvoer
Sheetfed
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
Double Data Rate memory technology
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
3 light-emitting diode (LED) indicator lights, 4 navigation buttons, dedicated Help button, dedicated Menu button, 10-key numeric pad, 4-line display, dedicated Stop button
Maximaal aantal papierladen
4
Mediaformaten (lade 2)
A4, B4, B5, A3, A5, custom: 148x210 to 297x432mm
Mediaformaten (lade 3)
A4, B4, B5, A3, A5, custom: 148x210 to 297x432mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
sheets: 500
Mediatype en capaciteit, lade 3
sheets: 500
Mediagewicht lade 2
64 to 199 g/m²
Mediagewicht, lade 3
64 to 199 g/m²
Papierverwerking optioneel/invoer
List of the optional input paper handling options available with this product
2000-sheet input tray
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
100-sheet multipurpose tray, two 500-sheet input trays, automatic duplex unit
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
600-sheet output bin (500 sheets face down, 100 sheets face up)
Stroomverbruik (indien actief)
1000 W
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
SNMPv3, SSL/TLS, 802.1X authentication (EAP-PEAP, EAP-TLS)
Upgrademogelijkheden
Tray 4; finishing devices: 3000-sheet stacker, 3000-sheet stacker/stapler, multifunction finisher, 8-bin mailbox; SRAM DDR DIMMs; Flash memory cards; EIO cards
Service en support
List of service and support software included within the system
1 year on-site warranty. Optional HP Care Pack services available.
Technische details
HP Jetdirect print server, expandable memory and a quick processor yield fast throughput. Minimise intervention with high-capacity input, output, and HP Smart Printing***.
Papierverwerking optioneel/uitvoer
Optional 3000-sheet stacker (requires 2000-sheet input tray) or optional 3000-sheet stapler/stacker (requires 2000-sheet input tray) or optional multifunction finisher (requires 2000-sheet input tray); optional 8-bin mailbox (requires 2000-sheet input tray)
Afmetingen verpakking (B x D x H)
911,9 x 789,9 x 721,4 mm (35.9 x 31.1 x 28.4")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
914,4 x 787,4 x 1041,4 mm (36 x 31 x 41")
Gewicht pallet (imperiaal)
7,89 kg (17.4 lbs)
Gewicht (imperiaal)
168 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
56 dB(A)
Duplex bindende
Yes
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 8
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 8 sec
Maximale afdrukbare gebied
303 x 468
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, tabloid, executive, JPostD, envelopes (No. 10, C5, DL, Monarch, B5)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Gewicht verpakking (imperiaal)
197.5 lb
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 50 ppm
Printsnelheid (zwart, beste kwaliteit, tabloid)
Up to 28 ppm
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 10 envelopes
Aanbevolen mediagewicht (dubbelzijdig)
17 to 53 lb bond
Standaard mediaformaten (dubbelzijdig, brits/amerikaans)
Letter, letter-rotated, legal, tabloid, executive, envelopes (No. 10, Monarch)
Standaard mediaformaten (duplex, metrisch)
ISO A3, ISO A4, ISO A4-rotated, ISO A5, JIS B4, JIS B5, JIS B6, JIS executive
UNSPSC-code
43212105
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-27
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor HP LaserJet 9050dn Printer gevonden en de beoordeling is 90 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
90%
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
X