Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q2524B grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q2524B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q2524B
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18302
Deze statistiek is gebaseerd op de 74646 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72914 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:13:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Als u desondanks niet tevreden bent over dit product, kunt u op de HP website www.hp.com/go/designjet/supplies "support" en vervolgens "hp product support center" kiezen om het HP support center in uw regio te vinden.
Garantieverklaring: Alle HP grootformaat printermedia worden gegarandeerd tegen fabricagefouten en ­gebreken. Bij correct gebruik zijn de media bestand tegen vastlopen in de printer. Gebruikers die niet tevreden zijn over HP printermedia, kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q2524B grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Q2524B grootformaatmedia

Q2524B - 1524mm x 12.2m
Meer>>>

HP Q2524B grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q2524B grootformaatmedia.
Een 483 µm, mat PVC bannerpapier dat dik, robuust, economisch en uiterst scheurbestendig is. De unieke inkt-absorberende coating maakt het papier waterbestendig en produceert zeer heldere kleuren voor binnen- en buitentoepassingen.
Korte samenvatting HP Q2524B grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Q2524B grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q2524B, 12,2 m, 10 - 25 °C, 10 - 30 °C, 35 - 65 procent, 10,9 kg
Lange samenvatting HP Q2524B grootformaatmedia :

HP Q2524B. Maximum rollengte: 12,2 m. Gewicht verpakking: 10,9 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q2524B grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Maximum rollengte
12,2 m
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 25 °C
Temperatuur bij opslag
10 - 30 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 65 procent
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
10,9 kg
X