Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q2414A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0808736005166
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19128
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 jan 2018 14:06:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http://www.hp.com/support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter

HP Premium omslagpapier
Meer>>>

HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter.
HP Premium omslagpapier is een nieuw, superglad papier dat is ontwikkeld om hoogwaardige, professionele omslagen te produceren op HP LaserJet printers. Het behoort tot een familie van compatibele producten met uniforme tinten en helderheid.HP Premium omslagpapier, 200 gr/m², A4, 100 velHP Premium omslagpapier is HP's zwaarste laserpapier, met een stevige en zakelijke kwaliteit. Het is speciaal ontworpen en getest op een uitstekende printkwaliteit en betrouwbare prestaties met kleurenlaserprinters. Grote helderheid voor beter contrast en rijke, warme kleuren. Het heeft dezelfde helderheid als HP LaserJet Paper, HP Colour Laser Paper, HP Soft Gloss Laser Paper, HP High-Gloss Laser Paper. De helderheid, het gewicht en de kleurprestaties van dit papier waarborgen professionele resultaten.HP Premium omslagpapier, 200 gr/m², A4, 100 velHP Premium omslagpapier is een nieuw, superglad papier dat is ontwikkeld om hoogwaardige, professionele omslagen te produceren op HP LaserJet printers. Het behoort tot een familie van compatibele producten met uniforme tinten en helderheid.
Korte samenvatting HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm
Lange samenvatting HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter :

HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Premium Cover Paper-100 sht/A4/210 x 297 mm papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X