Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1992A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1992A show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 205149
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jul 2017 23:40:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP premium fotopapier (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier

100x150 mm, 240 g/m², Glanzend
Meer>>>

HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier.
HP Premium fotopapier, glanzend biedt een fantastische weergavekwaliteit en de uitstraling van traditionele foto's. Dit economische 10 x 15 cm fotopapier is uitzonderlijk lichtbestendig en is ideaal voor kleinformaat foto's.
Korte samenvatting HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q1992A, Zwart, Roze, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C, 0 - 40 °C, 10 - 80 procent, 270 g
Lange samenvatting HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier :

HP Q1992A. Kleur van het product: Zwart, Roze. Gewicht verpakking: 270 g. Afmetingen verpakking (BxDxH): 123,83 x 17,46 x 180,98 mm, Aantal vel per pak: 60 vel, Afmetingen papier: 100 x 150 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1992A Zwart, Roze pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Gewicht printermedia
240 g/m²
Kleur van het product
Zwart, Roze
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
270 g
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
123,83 x 17,46 x 180,98 mm
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
60 vel
Afmetingen papier
100 x 150 mm
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
X