Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1967A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1967A
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 79145
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 09:39:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter

HP Proofing papier, mat 146 gr/m², 100 vel, A3+/330 x 483 mm
Meer>>>

HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter.
HP Proofing papier, mat is ideaal voor grafische ontwerpers die offset-emulaties willen creëren met accurate kleuren. Er zijn verschillende formaten beschikbaar om aan diverse printbehoeften te voldoen.

HP Proofing papier, mat biedt uitstekende kleuraccuratesse die offsetdruk emuleert voor realistische proefdrukken. De betrouwbare printoplossingen van HP media vereenvoudigen de werkstroom.HP Proofing papier, mat levert consistente en betrouwbare printprestaties en produceert professionele proefdrukken en overtuigende presentaties met een matte finish en de uitstraling van professionele offset.HP Proofing papier, mat produceert scherpe zwarte tekst en levensechte foto'''''''s met natuurlijke kleuren. Ongelofelijke resultaten dankzij HP media die zijn afgestemd op accuratesse, consistentie en een uitstekende weergavekwaliteit.
Korte samenvatting HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q1967A, A3+ (330x483 mm), Mat, Inkjetprinten, Wit, 146 g/m², 100 vel
Lange samenvatting HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter :

HP Q1967A. Papier afmeting: A3+ (330x483 mm), Type finish: Mat, Aanbevolen gebruik: Inkjetprinten. Vellen per pak: 100 vel. Breedte verpakking: 492 mm, Diepte verpakking: 340 mm, Hoogte verpakking: 24 mm. Maat: 2,39 cm (0.94")

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1967A A3+ (330x483 mm) Mat Wit papier voor inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Papier afmeting *
The size of the paper e.g. A4, A3.
A3+ (330x483 mm)
Type finish *
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Aanbevolen gebruik *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Inkjetprinten
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
146 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
7
Inhoud van de verpakking
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
100 vel
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
492 mm
Gewicht en omvang
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
340 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
24 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
27 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
15 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Maat
Physical dimension.
2,39 cm (0.94")
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X