Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1904A afdrukfilm

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1904A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1904A show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698419236
Categorie Afdrukfilms
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 137349
Deze statistiek is gebaseerd op de 93612 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91509 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 sep 2020 11:25:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Polypropylene (0,0 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Q1904A afdrukfilm :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1904A afdrukfilm

HP Matte polypropyleen, 130 gr/m², 1067 mm x 22,9 m
Meer>>>
HP Q1904A afdrukfilm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1904A afdrukfilm.

Opvallende presentaties, banners, displays en zelfs realistische fotovergrotingen produceren. Dit water-[1] en scheurbestendige substraat is ideaal voor binnen- en buitentoepassingen met schitterende kleuren en een scherpe randdefinitie. Het is bovendien recyclebaar[2].

U produceert prints met briljante kleuren, fotorealistische afbeeldingen en de uitstraling van traditionele foto – ideaal voor allerlei signage en displays voor evenementen en fotovergrotingen. Gebruik originele HP inkt op kleurstofbasis voor briljante, verzadigde foto's.Deze scheurbestendige prints zijn probleemloos te verwerken. Dit bannermateriaal heeft de uitstraling van hoogwaardig fotomateriaal, het is natuurlijk te draperen en waterbestendig[1] en produceert briljante kleuren en een scherpe randdefinitie.Met deze kosteneffectieve, veelzijdige, recyclebare[2] HP printer kunt u tal van toepassingen produceren, van presentaties, banners en displays tot fotovergrotingen, en de milieudoelen van uw bedrijf en uw klanten halen.

Korte samenvatting HP Q1904A afdrukfilm:
Deze korte samenvatting van de HP Q1904A afdrukfilm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Q1904A, Mat, 130 g/m², 190 µm, 93 procent, 2 jaar, Zwitserland

Lange samenvatting HP Q1904A afdrukfilm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1904A afdrukfilm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Q1904A. Type finish: Mat, Gewicht printermedia: 130 g/m², Dikte printermedia: 190 µm. Maat: 11,5 cm (4.53"), Gewicht: 4,63 kg, Afmetingen (BxDxH): 1160 x 115 x 125 mm. Afmetingen verpakking (BxDxH): 1160 x 115 x 125 mm, Gewicht verpakking: 4,63 kg. Aantal per pallet: 42 stuk(s), Gewicht pallet: 249 kg. Afmetingen verpakking (B x D x H): 1160 x 115,1 x 125 mm (45.7 x 4.53 x 4.92")

Kenmerken
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
190 µm
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
93 procent
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 jaar
Land van herkomst
Country where the device is made.
Zwitserland
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 95 °F
Gewicht en omvang
Maat
Physical dimension.
11,5 cm (4.53")
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4,63 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1160 x 115 x 125 mm
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1160 x 115 x 125 mm
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,63 kg
Afmetingen verpakking (B x D x H)
1160 x 115,1 x 125 mm (45.7 x 4.53 x 4.92")
Technische details
Maximum rollengte
22,9 m
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
Droogtijd printermedia
Amount of time it takes ink to be dry to the touch on the surface of the media
0 min.
Laminering printermedia
Indicates a need for media lamination to provide waterfastness
hot/cold
Watervastheid printermedia
Lamination required with dye ink; water resistant with HP 83 UV pigment inks
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
98%
Glansniveau printermedia
Matte
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
98%
Logistieke gegevens
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1199,9 x 800,1 x 1199,9 mm
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
42 stuk(s)
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1199,9 x 800,1 x 144,8 mm (47.2 x 31.5 x 5.7")
Gewicht pallet
249 kg
Land Distributeur
Deutschland 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)