Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
scrim banner (rol, 1067 mm)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1899A
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 22284
Deze statistiek is gebaseerd op de 84605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 82666 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:52:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: HP grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Als u desondanks niet tevreden bent over dit product, kunt u op naar de HP website www.hp.com/go/designjet/supplies gaan, daar 'support' en vervolgens 'HP Product Support Center' kiezen om het HP support center in uw regio te vinden.
Lange productnaam HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia

hp scrim banner
Meer>>>
HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia.

380-µm, mat, ondoorzichtig PVC bannerpapier van scheurbestendig polyester dat is ingebed tussen twee witte vinyllagen. Een speciale inkt-absorberende coating maakt het papier waterbestendig en produceert schitterende kleuren met UV inkt op pigmentbasis.hp scrim banner380-µm, mat, ondoorzichtig PVC bannerpapier van scheurbestendig polyester dat is ingebed tussen twee witte vinyllagen. Een speciale inkt-absorberende coating maakt het papier waterbestendig en produceert schitterende kleuren en een goede randdefinitie met UV inkt op pigmentbasis.HP Scrim banner, 42-inch rol, 1067 mm breed, 380 µm, 486 gr/m2, 15 m

Korte samenvatting HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP scrim banner (rol, 1067 mm)

Lange samenvatting HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP scrim banner (rol, 1067 mm) grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP scrim banner (rol, 1067 mm)

Customer service details