Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1742A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1742A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184825989
Categorie
Textiles which can be used in printers to print designs and text onto them.
Printbaar textiel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 65779
Deze statistiek is gebaseerd op de 93555 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91454 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 Sep 2020 11:25:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat

HP Matte katoen, 215 gr/m², 914 mm x 10 m
Meer>>>
HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat.

HP Matte katoen is een mat materiaal van 100% katoen. Het is brandvertragend en goed te draperen. Deze veelzijdige media zijn geschikt voor tal van toepassingen, beurs- en POS-materiaal.

HP Matte katoen produceert printresultaten van hoge kwaliteit met schitterende, levendige kleuren en een scherpe randdefinitie. Het heeft een unieke uitstraling, laat banners soepel bewegen en maakt etalagemateriaal extra opvallend.HP Matte katoen is brandvertragend bannertextiel dat op een natuurlijke manier te draperen is. Het is geschikt voor HP inktsupplies op kleurstofbasis of UV inktsupplies en heeft een goede inkthechting en een korte droogtijd die de productiviteit verhogen.HP Matte katoen heeft een absorberende inkjetcoating met een hoge dichtheid die gemiddeld verzadigde afbeeldingen zonder vertroebeling mogelijk maakt. Het is geschikt voor inkt op kleurstofbasis en UV inkt.

Korte samenvatting HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat:
Deze korte samenvatting van de HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Q1742A, 10 m, 91,4 cm, 5,08 cm, Mat, 215 g/m², 15 µm

Lange samenvatting HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1742A printbaar textiel 10 m Mat, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Q1742A. Rollengte: 10 m, Rolbreedte: 91,4 cm, Core diameter: 5,08 cm. Afmetingen verpakking (BxDxH): 950 x 127 x 127 mm, Gewicht verpakking: 2,9 kg. Afmetingen (BxDxH): 950 x 127 x 127 mm, Gewicht: 2,9 kg, Glansniveau printermedia: ASTM D-523. Aantal per pallet: 42 stuk(s), Gewicht pallet: 216 kg

Kenmerken
Rollengte
10 m
Rolbreedte
91,4 cm
Core diameter
5,08 cm
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
215 g/m²
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
15 µm
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 jaar
Land van herkomst
Country where the device is made.
Duitsland
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 86 °F
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
950 x 127 x 127 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
950 x 127 x 127 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,9 kg
Glansniveau printermedia
ASTM D-523
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
42 stuk(s)
Gewicht pallet
216 kg
X