Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
heat transfer papier (rol, 914 mm)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1739A
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 22206
Deze statistiek is gebaseerd op de 95265 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93073 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 May 2020 13:45:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia.

HP Heat Transfer Paper, 36 in x 100 ft is new inkjet media that allows you to transfer inkjet images to a variety of indoor receiver materials.

Korte samenvatting HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP heat transfer papier (rol, 914 mm)

Lange samenvatting HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP heat transfer papier (rol, 914 mm) grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP heat transfer papier (rol, 914 mm)