Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1730A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1730A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184825866
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 66024
Deze statistiek is gebaseerd op de 93539 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91439 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 sep 2020 11:25:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m

HP Outdoor papier, 140 gr/m², 914 mm x 30,5 m
Meer>>>
HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m.

HP Outdoor papier is schitterend, ondoorzichtig, waterbestendig papier met een bijzondere inkjetcoating die de media wanneer ze nat zijn zeer goed bestand maakt tegen mechanische trekkracht en scheuren. Het is met name geschikt voor grafische kunsttoepassingen voor buiten.

HP Outdoor papier heeft een hoge mechanische stabiliteit die het uiterst duurzaam maakt voor buitengebruik met een langere levensduur. Het kan worden verwerkt, uitgerekt en nat worden – de prints blijven mooi als ze met HP UV inkt zijn gemaakt.HP Outdoor papier heeft een hoge resolutie, een goede kleurverzadiging en een voortreffelijke randdefinitie voor paginagrote kleurenprints. Het is geschikt voor inkt op kleurstofbasis en UV inkt.HP Outdoor papier is zeer goed bestand tegen vocht, langdurig contact met water, vegen en schuren indien geprint met HP UV inktsupplies.

Korte samenvatting HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m:
Deze korte samenvatting van de HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Q1730A, 30,5 m, 91,4 cm, 140 g/m²

Lange samenvatting HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1730A grootformaatmedia 30,5 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Q1730A. Rollengte: 30,5 m, Rolbreedte: 91,4 cm, Gewicht printermedia: 140 g/m²

Kenmerken
Rollengte
30,5 m
Kenmerken
Rolbreedte
91,4 cm
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
140 g/m²
Land Distributeur
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X