Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1724A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1724A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184825804
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 97972
Deze statistiek is gebaseerd op de 93374 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91279 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 sep 2020 11:25:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productbrochure / Datasheet (0,2 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat

HP Canvas papier, 180 gr/m, 914 mm x 10,7 m
Meer>>>
HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat.

HP Canvas Paper 180 g/m² is an economical matt embossed paper that is specially coated to produce excellent image sharpness. The linen structure is ideal for fine art reproduction or business collateral such as menus, cards or invitations.

Korte samenvatting HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat:
Deze korte samenvatting van de HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Q1724A, 10,7 m, 91,4 cm, Mat, 260 µm, 180 g/m²

Lange samenvatting HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1724A grootformaatmedia 10,7 m Mat, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Q1724A. Rollengte: 10,7 m, Rolbreedte: 91,4 cm, Type finish: Mat, Dikte printermedia: 260 µm, Gewicht printermedia: 180 g/m²

Kenmerken
Rollengte
10,7 m
Rolbreedte
91,4 cm
Core diameter
5,08 cm
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
260 µm
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
180 g/m²
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 jaar
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Land van herkomst
Country where the device is made.
Zwitserland
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 70 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
950 x 127 x 127 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,7 kg
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
950 x 127 x 127 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
2,7 kg
Logistieke gegevens
Gewicht pallet
146 kg
Overige specificaties
Droogrtijd printermedia
3 min (@ 23°C, 50% RH)
Glansniveau printermedia
ASTM D-523
Aantal dozen per pallet
42
Lichtbestendigheid (binnen, huis of kantoor, solvent-inkt)
Duration of time that colors will resist change by a given amount
Yes
Zuurvrij
Yes
Land Distributeur
Österreich 1 distributor(s)
X