Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Universal Semi-gloss Photo Paper
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1422A
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 139093
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:40:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Semi-Gloss Photo Paper - Universal Datasheet (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier

HP Matglanzend fotopapier, universeel, 190 gr/m², 1067 mm x 30,5 m
Meer>>>

HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier.
HP Matglanzend fotopapier, universeel, is veelzijdig, voordelig matglanzend fotopapier dat met inkt op kleurstofbasis en UV inkt altijd consistente resultaten produceert met een superieure weergavekwaliteit. Het papier is compatibel met veel grootformaat printers.

HP Matglanzend fotopapier, universeel heeft speciale inkt-absorberende coating aan één zijde die voor een uitstekende helderheid en witheid zorgt.HP Matglanzend fotopapier, universeel is een economisch fotopapier dat bestand is tegen vingerafdrukken, met een matglanzende toplaag die vrijwel niet reflecteert op plaatsen waar licht van bovenaf reflecties zou veroorzaken op glanzende media.HP Matglanzend fotopapier, universeel is ideaal voor toepassingen die een hoge inktdekking en kleurverzadiging vereisen. Het is compatibel met UV-inkt en heeft een goede ondoorschijnendheid en duurzaamheid.
Korte samenvatting HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Universal Semi-gloss Photo Paper, 190 g/m², 30 - 70 procent, 15 - 30 °C, 5 - 40 °C, 10 - 80 procent, 7,3 kg
Lange samenvatting HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier :

HP Universal Semi-gloss Photo Paper. Gewicht printermedia: 190 g/m². Gewicht verpakking: 7,3 kg. Afmetingen verpakking (BxDxH): 1121 x 130 x 130 mm, Aantal per pallet: 42 stuk(s), Bedrijfstemperatuur, bereik: 59 - 86 °F

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Universal Semi-gloss Photo Paper pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Gewicht printermedia
190 g/m²
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
30 - 70 procent
Temperatuur, in bedrijf
15 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
5 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,3 kg
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1121 x 130 x 130 mm
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
42 stuk(s)
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 86 °F
Land van herkomst
VS
Maat
112,1 cm (44.1")
Gewicht pallet
306 kg
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1245 x 965 x 895 mm
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1244,6 x 965,2 x 895,4 mm (49 x 38 x 35.2")
Afmetingen verpakking (B x D x H)
1120,9 x 130,3 x 130,3 mm (44.1 x 5.13 x 5.13")
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
Land Distributor
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)