Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q1420A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1420A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184660320
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto's. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto's perfect af te drukken!
Pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 191963
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 Nov 2020 18:31:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Semi-Gloss Photo Paper - Universal Datasheet (0.1 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit :
De korte redactionele beschrijving van HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit

610 mm x 30.5 m, 190 g/m², Matglanzend, Houtvezel, polyethyleen
Meer>>>
HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit.

HP Matglanzend fotopapier, universeel, is veelzijdig, voordelig matglanzend fotopapier dat met inkt op kleurstofbasis en UV inkt altijd consistente resultaten produceert met een superieure weergavekwaliteit. Het papier is compatibel met veel grootformaat printers.

Korte samenvatting HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit:
Deze korte samenvatting van de HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Q1420A, Bruin, Wit, 190 g/m², 15 - 30 °C, 5 - 40 °C, 30 - 70 procent, 10 - 80 procent

Lange samenvatting HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q1420A pak fotopapier Bruin, Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Q1420A. Kleur van het product: Bruin, Wit, Media gewicht: 190 g/m². Afmetingen verpakking (BxDxH): 664 x 130 x 130 mm, Gewicht verpakking: 4,1 kg. Aantal vel per pak: 1 vel, Maat: 61 cm (24")

Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Bruin, Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
190 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
30 - 70 procent
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
664 x 130 x 130 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,1 kg
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
1 vel
Maat
Physical dimension.
61 cm (24")
Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)