Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1415A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184660290
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16041
Deze statistiek is gebaseerd op de 86107 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 84085 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 nov 2019 06:41:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Alle HP grootformaat printermedia worden gegarandeerd tegen fabricagefouten en ­gebreken. Bij correct gebruik zijn de media bestand tegen vastlopen in de printer. Gebruikers die niet tevreden zijn over HP printermedia, kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia

HP Papier met coating, extra zwaar, universeel
Meer>>>
HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia.

HP Papier met coating, extra zwaar, universeel, 54-inch rol, 1372 mm breed, 149 µm, 120 gr/m2, 30 m

HP Papier met coating, extra zwaar, universeel

HP Papier met coating, extra zwaar, universeel is een voordelig papier dat matte afbeeldingen van hoge kwaliteit levert met een korte droogtijd. Het is geschikt voor bewegwijzering en posters in kleur die vaak worden gewijzigd of vervangen.

HP Papier met coating, extra zwaar, universeel is speciaal ontwikkeld voor kleurenafbeeldingen in velerlei toepassingen. Het is geschikt voor bewegwijzering en posters, al dan niet gelamineerd of gemonteerd, die regelmatig worden gewijzigd of vervangen. Dit sterke, matte papier accepteert een hoge inktdichtheid en biedt afbeeldingen van hoge kwaliteit met een korte droogtijd, voor een verrassend lage prijs.Voordelig papier dat sprekende kleuren produceert.

Het creëert scherpe lijnen en heeft een matte finish.

Korte samenvatting HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll)

Lange samenvatting HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll) grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Heavyweight Coated Paper - Universal (1372 mm roll)

X