Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Designjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
4500
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Designjet 4500 Scanner
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q1277A#ABH
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28607
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:01:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
CE Declaration DesignJet 4500 T1100mfp 820mfp Scanner BCLAA-0503 (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Twee jaar garantie met on-site service op de volgende werkdag
Lange productnaam HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner :
De korte redactionele beschrijving van HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner

Designjet 4500 24-bits kleur en 8-bits grijstinten, 2400 dpi, 1 Gb RAM, Fast Ethernet 10/100Base-TX, FireWire, Invoer van losse vellen
Meer>>>

HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner.
- De interne productiviteit stijgt dankzij scansnelheden van 76 mm (3 inch) per seconde in kleur en 254 mm (10 inch) per seconde in zwart-wit. De uitzonderlijk goede resolutie van 508 dpi optisch en 2400 ppi enhanced, via drie camera's, zorgt voor accurate, professionele scans.

- Door toevoeging van de HP Designjet 4500 scanner aan uw HP Designjet printer, creëert u een krachtig, gebruiksvriendelijk, in-house scan-kopieer-printsysteem. Dit systeem werkt naadloos samen met toonaangevende scanapplicaties van andere producenten.

- De scanner is gemakkelijk te gebruiken dankzij een 15-inch grafisch touch-screen, geavanceerde kopieerfuncties voor het stroomlijnen van scanopdrachten, functies voor het vergroten of verkleinen van afbeeldingen en het aanpassen van marges. Gescande bestanden kunnen in een netwerkmap worden opgeslagen of op cd of dvd worden gebrand.
Korte samenvatting HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner:
Deze korte samenvatting van de HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Designjet Designjet 4500 Scanner, 24 Bit, Paginascanner, 15” Touch-Screen, CCFL, TIFF, 1024 MB
Lange samenvatting HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner :

HP Designjet 4500 Scanner, Designjet. Kleurdiepte invoer: 24 Bit. Soort scanner: Paginascanner, Beeldscherm: 15” Touch-Screen. Lichtbron: CCFL, Scan bestandsformaten: TIFF, Intern geheugen: 1024 MB. Media dikheid (min): 0,08 mm. Typisch stroomverbruik: 300 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Designjet 4500 Scanner Paginascanner, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Scannen
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Film-scannen *
No
Kleurdiepte invoer
24 Bit
Grijsniveaus
256
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Paginascanner
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
15” Touch-Screen
Prestatie
Lichtbron
CCFL
Scan bestandsformaten
TIFF
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
1024 MB
Type processor
Intel Pentium 4
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
2300 MHz
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
TCP/IP
Papier
Media dikheid (min)
0,08 mm
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
300 W
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000, XP Home, XP Professional; Mac OS 9.x, Mac OS X; UNIX; Linux
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
64 - 90 °F
Certificaten
Energy Star-certificaat
No
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
Compliant with the requirements for Class A ITE products: EU (EMC Directive), US (FCC, DoC), Canada (DoC), Australia (ACA), New Zealand (MoC), Japan (VCCI), Taiwan (BSMI), China (CCC)
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
95 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
146 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
System recovery software for the scanning system, including HP Macroinstaller with Windows drivers for HP Designjet 500, 800, 1000, 4000, 4500, 5000, 5500, T610, T1100, Z2100, Z3100, and Z6100 series printers
Overige specificaties
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
960 stuk(s)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1800 x 850 x 1380 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1910 x 690 x 730 mm
Scansnelheid (zwart-wit tekening)
254 mm per second (200 dpi)
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz, 5 amp
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
Compliant with IEC 60950, including EU LVD and EN60950, UL-certified for US and Canada, Mexico NYCE, Argentina IRAM, Singapore PSB, Russia VNIIS, DEMKO, China CCC, Taiwan BSMI
Maximumbreedte media
1067 mm
Ondersteunde mediatypen
Non-abrasive paper, vellum, Mylar, sepia, blueprints, plastic, film, plastic laminate, foam board, cardboard (no plywood, stone plates, metal plates or abrasive dirty, rough, sharp edged, metal-clamped, burned surfaces)
Aantal dozen per pallet
20
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
179,8 cm (70.8")
Maat
179,8 cm (70.8")
All-In-One-multitasking
No
Kleurenkopiemogelijkheid
Yes
Kopieën vergroten/verkleinen
1 - 10000 procent
Kopieersubsysteem voetnoten
Originals up to 43-in wide. Active scanning width up to 42 in.
Downloadbare software
List of software available to download for the product bundle; including manufacturer and coined name
WinXPe
Drive, omvang buffer
1000 MB
Functies
Copy, scan
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
30 GB
Maximum intern geheugen
1 GB
Maximaal aantal kopieën
1000 kopieën
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
10 vel
Media dikte (imperiale)
0.6
Lijnnauwkeurigheid
+/- 0.1%
Overige specificaties
Printkwaliteit (kleur, standaardkwaliteit)
600 x 600 DPI
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Inkjet
Gewicht pallet
146 kg
Papierverwerking
List of the standard and optional input and output paper handling options available with this product
Straight-through scan paper path for sheet and cardboard originals, output basket
Invoermodi voor scannen
Ways by which the scanning process can be initiated with this product or used applications
On the touchscreen: scan preview, scan to file, scan to DVD/CD, scan to print, collate copy, copy, batch scanning, batch copying, print from list
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 Fast Ethernet, 1 FireWire
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1800 x 1020 x 1380 mm
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
18 - 32 °C
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
5 stuk(s)
Gewicht omdoos
1490 kg
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
Copy/scan/print operation controlled through an easy-to-use LCD colour touch screen and intuitive software
Technische details
Produce large-format colour and black-and-white scans from wide or thick rigid originals Outstanding copy and scan performance increases efficiency Powerful scan resolution creates high-quality images with realistic colours and precise lines
Minimale scanformaat
152 x 114 mm
Scankwaliteit (zwart, presentatie)
300 DPI
Scanresolutie (zwart, conceptkwaliteit)
150 DPI
Scankwaliteit (kleur, presentatie)
300 DPI
Scanresolutie (kleur, conceptkwaliteit)
150 DPI
Afmetingen verpakking (B x D x H)
1910,1 x 690,9 x 729 mm (75.2 x 27.2 x 28.7")
Gewicht verpakking (imperiaal)
316 lb
Gewicht pallet (imperiaal)
146 kg (321.9 lbs)
Gewicht (imperiaal)
204 lb
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.3 B(A)
Geluidsdruk (standby)
41 dB(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
46 dB
Kleurruimte standaard
sRGB
Kopieerinstellingen
List of settings available for the copier function on All-in-One products; do not include the percentage range for reduction/enlargement
Type of original, image crop and align preview, lightness, saturation and RGB controls, sharpen/blur, mirror copy, enlarge/reduce, paneling, tiling, nesting, accounting, batch
Kopieer kwaliteit (zwart, concept)
150 x 150 dpi
Kopieerkwaliteit kleur (concept)
150 x 150 dpi
Kopieerresolutie (afbeeldingen in zwart-wit)
9600 dpi
Kopieerresolutie (tekst en afbeeldingen in kleur)
Output resolution for colour text and/or graphics, expressed in dots per inch
9600 DPI
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
None
Soort toetsenbord
Mini keyboard
Lineaire scansnelheid (imperiale)
Up to 3 in/sec (color, 200 dpi/400 dpi Turbo); up to 10 in/sec (black-and-white, 200 dpi/400 dpi Turbo)
Lineaire scansnelheid
8 cm/sec
Verwerking van uitvoer
Straight-through scan paper path for sheet and cardboard originals, output basket
Media dikte minimum (imperiale)
0.003 in
Maximum mediagewicht
43
Scanformaat flatbed (min)
6 x 4.5
Ondersteunde remote netwerkprinter
HP Designjet 500, 800, 1000, 4000, 4500, 5000, 5500, T610, T1100, Z2100, Z3100, Z6100 series
Scankwaliteit (zwart, standaard)
200 DPI
Scankwaliteit (kleur, standaard)
200 DPI
Scanresolutie 'enhanced' disclaimer
Media size limited by HDD
Scan subsysteem rekening mee
Originals up to 43-in wide. Active scanning width up to 42 in.
Zenden naar e-mail functionaliteit
No
Printkwaliteit (kleur, presentatiekwaliteit)
De beste printkwaliteit voor kleuren prints in dots per inch. Fabrikanten optimaliseren meestal de printkwaliteit met software.
600 DPI
Printkwaliteit (kleur, concept)
600 x 600 DPI
Harde schijf-type
Standard, 40 GB
X