Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PW386ET
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10566
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:18:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: standard statement: 3-year worldwide parts, labour and next business day onsite service, 8X5 telephone support; Terms and conditions may vary, restrictions apply
Lange productnaam HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation :
De korte redactionele beschrijving van HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation

Top-end Intel Xeon dual processor/dual-core performance delivering unmatched scalability and power.
Meer>>>

HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation.
Our highest-performing Intel® Xeon® processor-based workstation, the HP xw8400 Workstation delivers unprecedented power and visualisation capacity. Based on revolutionary new, dual-processor/dual-core technology, the HP xw8400 Workstation offers a broad choice of graphics solutions and operating systems designed to meet specific user demands. Delivered in our innovative tool-less chassis, this is the ultimate in Intel® dual-core performance and scalability.
Korte samenvatting HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation:
Deze korte samenvatting van de HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation
Lange samenvatting HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation :

HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-03-04
Testseek heeft 3 proffesionele recensies verzameld voor HP xw8400 Intel® Xeon® 2.66GHz 2GB/146GB DVD+/-RW DL WXP Pro Workstation. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
X